Így állnak most az Android 7.0-s frissítések

0

A mai napon a Google frissítette a szokásos kimutatását, amelyből kiderült az Android verziók megoszlása, azaz hogy melyiket használják többen, avagy kevesebben, illetve az újabb rendszerek mennyire terjedtek el. Ezek az adatok mindig megérnek egy kósza pillantást, hiszen megtudhatjuk például hogyan áll a legújabb változat, a Nougat.

Kezdjük is akkor az emlegetett szamárral, vagyis a 7.0 verziószámmal rendelkező, Nougat elnevezésű rendszerrel. Az egy hónappal ezelőtti 0.3 százalékról 0.4 százalékra nőtt a rendszer részesedése, ami ugyebár nem nagy előrelépés, de még csak mostanában fognak majd jobban megindulni a gyártói frissítések. A mai napon egyébként a Google kiadta a 7.1.1-et a Pixel mobilokra és egyes Nexus készülékekre, így valószínűleg januártól már ezt is monitorozni fogja a keresőóriás.

android-verziok-2016-12

A Marshmallow sokkal szebb mutatókkal bír, az elemzés végeztével 26.3 százalékot szerzett (előző hónapban 24 százalékot birtokolt). A Lollipop piaci részesedése 34 százalék, ami egy 0.1 százalékos visszaesést jelent. A KitKat 24 százalékra csökkent 25.2 százalékról, a Jelly Bean 13.7 százaléka pedig 12.8 százalékra zuhant. Az Ice Cream Sandwich 1.3 százalékról leereszkedett 1.2 százalékra, ugyanez történt a Gingerbread rendszerrel is.

forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid