Jól szerepelt a strapateszten a Nothing Phone (1)

0

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Nothing Phone (1) nem könnyű dió, ha javításról van szó, illetve még ezelőtt arról is kénytelenek voltunk hírt adni, hogy a készülék megjelenítőjével akadhatnak bizonyos gondok. Eszünk ágában sincs lejáratni a készüléket, sőt, örömmel tudatjuk veletek, hogy a kegyetlen Zack Nelson-féle strapateszten egészen jól szerepelt a mobil, amelyet a szokásos karcolások és kijelző-égetések mellet a hajlítás próbájának is alávetettek.

A mobil képernyőjén van egy előre felrakott kijelzővédő fólia, apró kedvesség a gyártó részéről. Miután kedvenc telefonkínzó videósunk eltávolította a fóliát, az okostelefon hozza a papírformát, már ami a sérülékenységet illeti: a Gorilla Glass bevonattal ellátott képernyő a Mohs-skála hatodik szintjén kezd el látványosabban karcolódni. A Nothing Phone (1) megjelenítője is jól bírja a kiképzést, az öngyújtó általi gyötrelem nagyjából 40 másodperccel később fehérré változtatja az érintett pixeleket, de mihelyt véget ér a hőhatás, azok újra életre kelnek, tehát a károsodás nem végleges. Egyébként nagyjából ugyanígy viselkedik minden organikus kijelző, nem kivétel ez alól a Nothing Phone (1) OLED panelje sem.

A készülék a hajlítást is igencsak jól bírja, habár azt a videós is megjegyzi, hogy elsőre tapasztal némi ijesztő görbülést, ám ezután a telefon újrahasznosított alumíniumból készült kerete mégiscsak kiállja a próbát, és nem szenved maradandó sérüléseket. Ugyanez történik akkor, amikor a mobil hátulról kerül nyomás alá, viszont az antennavonalak mentén már észlelhető némi elválás. Ám végül az eszköz újfent egyben marad, és végső soron ez a lényeg.

Összességében kijelenthető, hogy a Nothing Phone (1) elég jól teljesített a strapateszt során. Persze azért valamilyen tok nem hátrányos mellé, a legjobb egy olyan átlátszó megoldás, ami láttatni engedi az egyedi hátlapot.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid