Jövő héten globálisan is elstartol a Vivo X90 széria

0

A Vivo hivatalosan is bejelentette, hogy az X90 sorozat globális bevezetésére február 3-án kerül sor. Azt egyelőre nem tudni, hogy mely készüléket lehet majd beszerezni a nemzetközi értékesítés keretein belül, de a Vivo X90 Pro nagy eséllyel kapható lesz.

Tavaly novemberben debütáltak a Vivo X90 modellek, amelyek remek hardverrel és Zeiss által konfigurált kamerákkal érkeztek. Eddig a telefonok kizárólag a kínai piacon voltak kaphatók, de ennek az áldatlan állapotnak napokon belül vége, a zászlóshajók végre kijutnak a népköztársaság határain kívülre is.

A globális értékesítés kezdete február 3. lesz, de a gyártó nemzetközi weboldalán még nem jelölték ki a forgalmazásban résztvevő régiókat. A feltételezések szerint Európában, a Közel-Keleten és Indiában fogják árulni a készülékeket.

A gyártó nem tisztázta, hogy a széria összes tagját forgalmazni fogják-e, de az X90 Pro érkezése szinte 100 százalékos. Valószínűleg a vásárlóközönség sem lesz közömbös egy olyan okos telefon iránt, amely 6,78 hüvelykes, 120 Hz-es, 2800 x 1260 pixel felbontású OLED képernyővel, MediaTek Dimensity 9200 processzorral, valamint 4870 mAh kapacitású, 120 wattos kábeles és 50 wattos vezeték nélküli töltéssel etethető teleppel van felszerelve.

Arról nem is beszélve, hogy a mobil hátoldalán 1 colos, 50 megapixeles elsődleges képrögzítő található, amely mellé egy másik, szintén 50 megapixeles, 2x telefotó, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű modul is betársul. Az X90 Pro külső borításának IP68 védelme már csak hab a tortán.

Azért a Vivo X90 Pro+ érkezése is örömteli volna, hiszen mégiscsak egy Snapdragon 8 Gen 2 chippel, szintén 6,78 hüvelykes, 120 Hz-es, QHD+ képernyővel, 80 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélkül töltéssel táplálható 4700 mAh-s aksival, valamint szintén IP68 minősítés szerint vízálló csúcsmobilról van szó.

A kamerák sem piskóták: egy hüvelykes, 50 megapixeles fő, 50 megapixeles 2x telefotó, 64 megapixeles, 3,5x periszkópos, valamint 48 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor virít a telefon hátoldalán.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid