Jövő héten mutatják be a (Xiaomi) Redmi Note 7 Pro-t

0

A világ egyik legnagyobb piacának számítói India hamarosan megkapja a Redmi Note 7-et, ami az Xiaomitől különvált almárka első okostelefonja. Persze a két gyártó továbbra is egy hajóban evez, és a következő kikötőt a Redmi Note 7 Pro jelenti majd, ami a jövő héten bemutatásra kerül, nem kevesek örömére, hiszen sokan várják a készüléket. 

A Redmi vezérigazgatója személyesen jelezte a Weibo profilján, hogy a Note 7 Pro variánsa is érkezni fog a jövő héten, mégpedig egy 48 megapixeles hátlapi kameraérzékelővel, ami ezúttal a Sony műhelyéből származik. A Samsung által gyártott GM1 szenzort tehát ezúttal a Sony IMX586 fogja váltani (ez van a Mi 9-ben is).

A Redmi Note 7 Pro vezérlését várhatóan valamilyen komolyabb chipset végezheti majd, a Qualcomm Snapdragon 670, esetleg a 675. Forrásaink úgy tudják, az ujjlenyomat-olvasót a gyártó már a megjelenítőbe fogja integrálni, de a végleges részletek majd csak a hivatalos leleplezés napján derülnek ki. További pletykák értelmében a készülék 6 GB RAM-ot kaphat, valamint egy 128 GB kapacitású belső tárhelyet.

Amennyiben az itt olvasható fáma valóra válik, úgy a Redmi Note 7 Pro valamivel vastagabb árat kaphat, mint a sima Note 7 200 dolláros címkéje, amiért egyébként egy 4/64 GB-os kiszerelést lehet megvásárolni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid