Katonai besorolást kapott az LG K40s és a K50s

0

Sajnos nem igazán lehet azt mondani, hogy az LG mostanában a toppon van, a szakma és a rajongótábor is jó néven venne tőlük egy igazán nagy dobást. Amíg erre várunk, hirtelen befutott két középkategóriás okostelefon, a K40s és a K50s, amelyek az ellenálló képességükkel igyekeznek kitűnni a mezőnyből. A két készülék tiszteletét teszi majd a berlini IFA kiállításon is.

Az LG K40s belsejében egy egyelőre meg nem nevezett lapkakészlet dolgozik összesen nyolc maggal, 2 GHz-es órajelen. A megjelenítő képátlója 6,1 hüvelyk, felbontása HD+, képaránya 19,5:9, a felső részén lévő szenzorsziget belsejében pedig egy 13 megapixeles szelfikamera található. A telefon hátulján horizontálisan pozicionált duál kamerakészlet virít, az érzékelők 13, illetve 5 megapixelesek, utóbbi egyébként egy ultraszéles látószögű megoldás.

A mobil kapható lesz 2, valamint 3 GB RAM-mal, miközben a belső tárhely marad 32 GB minden esetben. Ha netán ez kevésnek bizonyulna, bármikor lehetséges a micro SD kártyás bővítés. Az LG K40s akkumulátorának kapacitása 3500 mAh, gyorstöltés támogatásról egyelőre senki nem beszélt. A telefon külső borítása annyira jól ellenáll a fizikai sokknak, hogy kiérdemelte a MIL-STD-810 katonai besorolást, azt meg nem szokták csak úgy osztogatni, szóval a mobil biztos kibír néhány koppanást a betonon.

LG K50s

Az LG K50s némileg nagyobb megjelenítővel büszkélkedhet, ami 6,5 hüvelyket jelent, ám a felbontás semmivel nem lett nagyobb, ugyanúgy HD+. Igazából a többi hardveres jellemző is megegyezik, viszont egy nagyobb aksi felel az energiaellátásért: 4000 mAh mellett sokkal jobb üzemidőre lehet számítani. A másik mobillal ellentétben csak egyféle RAM opció van, szóval a telefont csupán 3 GB operatív memóriával és 32 GB háttértárral kérhetjük. A hátlapon található képrögzítő rendszer egy 2 megapixeles mélységérzékelővel van előrébb a másik telefon kamerakészletéhez képest, a 13 megapixeles elsődleges, valamint az 5 megapixeles ultraszéles látószögű egység ugyanúgy megvan itt is.

Az LG K40s és K50s fekete, valamint kék árnyalatokban lesz majd kapható, mégpedig októbertől. A telefonok megjelennek majd Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában, de hogy mennyiért, azt egyelőre nem tudni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid