Képeken a Samsung Galaxy S23 Ultra

0

Nemrég kerültek ki a Galaxy S23+ képei, aztán az alapmodell is kiszivárgott, most pedig az igazi zászlóshajó, vagyis a Galaxy S23 Ultra dizájnja került napvilágra.

A képek ezúttal is @OnLeaks és a Smartprix kollaborációja révén születtek meg. Fontos kiemelni, hogy még nem hivatalos sajtóképekről van szó, de a valós méretek és dizájn alapján készültek, így jó eséllyel már nagyon közel állnak a végleges kinézethet.

Így nézhet tehát ki a Samsung Galaxy S23 Ultra:

Nagy meglepetés nincs, kivéve akkor, ha valaki megújult dizájnra számított. A telefon szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Galaxy S22 Ultra, az előlap, a hátlap és a kamerák kialakítása is ugyanaz. A legnagyobb változtatás a telefon keresztmetszetében történt, az oldala kevésbé ívelt, lesz egy laposabb része.

Persze specifikációk terén azért számítunk újításokra, a Galaxy S23 Ultrában már Snapdragon 8 Gen 2 dolgozik majd (néhány régióban Exynos 2300), a hátlapra pedig 200 MP-es kamera kerülhet.

A kisebb változatok, vagyis a Galaxy S23 és a Galaxy S23+ szintén nem fognak sokat változni külsőleg, de ezeknél lesz annyi eltérés, hogy eltűnik a kamerasziget, így külön egységet képeznek majd a kamerák, akárcsak az Ultra modelleknél.

Samsung Galaxy S23

Neked hogy tetszenek a Galaxy S23 mobilok?

Forrás

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid