Két kijelzővel és erős hardverrel hódítana a Siswoo R9 Darkmoon

0

A két kijelzős telefonok közül (nem sok ilyen van) talán az orosz Yotaphone sorozat a legismertebb, amely immár a második generációnál jár. Az új Siswoo R9 Darkmoon nevű mobil azonban komoly konkurenciának ígérkezik, és a specifikációkat tekintve erősebb készülék lesz, mint a Yotaphone 2.

A Siswoo egy viszonylag új gyártó, ami hamarosan egy dupla kijelzős okostelefonnal fog előrukkolni, a Yotaphone széria tagjainak mintájára. Az oroszok készülékéhez hasonlóan az új mobil front oldalán egy megszokott, 5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS LCD panel van, míg a hátlap egy 4.7 colos, energiatakarékos, e-ink kijelzőnek ad otthont.

siswoo r9 darkmoon 1

A különleges kialakítású készülék belsejében egy MediaTek MT6752 chipset ketyeg. Ez egy 64 bites, nyolcmagos lapka, ami az e-ink kijelzővel párosítva valószínűleg kiemelkedő üzemidőt produkál majd. A rendszer gördülékenységét 3 GB RAM szavatolja, a fájlok tárolására pedig 32 GB áll a rendelkezésünkre.

A készüléken már gyárilag Android 5.0 fut, tehát szoftveres szempontból is egy teljesen naprakész mobilról beszélhetünk. A specifikációk listáját a következők teszik teljessé: LTE támogtás, 3000 mAh-s telep, 13 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamera, valamint dual SIM támogatás. Az igazi érdekesség azonban mindenképpen a hátlapi e-ink megjelenítő, amelynek felhasználási módjai szinte korlátlanok. Akár böngészünk, akár könyvet olvasunk rajta, sokkal hosszabb üzemidőt garantál nekünk ez a fajta panel, hiszen csak akkor fogyaszt áramot, ha az általa megjelenített tartalom frissül, például lapozáskor.

siswoo r9 darkmoon 2

A Siswoo R9 Darkmoon papíron tehát egy sokkal kedvezőbb ajánlatnak látszik, mint a Yotaphone 2, már csak egy kedvező árazás hiányzik, hogy valóban teljes legyen az összkép. Sajnos egyelőre sem a várható árat, sem pedig a megjelenési idejét nem ismerjük a készüléknek, de amint megtudunk valamit, beszámolunk róla!

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid