Két látványos újítást kaphat a Samsung Galaxy 10 frissítés útján

0

A Samsung Galaxy S10 mobilok alapvetően nagyon jók lettek, de néhány szempontból már most elavultak, hiszen a konkurencia pár dologban sokkal előrébb jár. Szerencsére a gyártó szeretne javítani ezen a helyzeten a közeljövőben.

Az egyik ismert szivárogtató, @IceUniverse nemrég arról írt, hogy a Samsung kínai kirendeltségének vezetője szerint két remek újítást is frissítés útján terveznek elhozni a Galaxy S10, S10e és S10+ készülékekre. Az egyik a töltéssel kapcsolatos, ugyanis köztudott tény, hogy a Samsung már hosszú évek óta nem növelte ennek a sebességét, még mindig a Quick Charge 2.0-nál vannak lemaradva, ami már egy 4-5 éves szabvány. A gyártó hamarosan frissítéssel engedélyezhet egy nagyobb töltési sebességet, így 18W helyett 25W-ot is támogathatnak majd az S10 mobilok. Egyébként ugyanilyen 25W-os megoldást kapott a nemrég bemutatott Galaxy A70, és a Galaxy S10 5G-ben is már gyárilag benne lesz.

A másik újítás az éjszakai fotózással kapcsolatos, ami szintén nagyon fontos lenne, hiszen többek között a tavalyi Pixel 3 mobilok és a friss Huawei P30 modellek is látványosan jobbak ezen a téren az S10 szériánál. Bár a Samsungnak már van egy speciális éjszakai módja Bright Night néven, de ez finoman szólva is elég gagyi lett. Egyrészt nem lehet ki- és bekapcsolni, automatikusan aktiválódik fényviszonyoktól függően, és nem is működik valami jól. Helyette (vagy esetleg mellé) jöhet majd egy Super Night Mode, ami úgy lesz megalkotva, hogy kézből is remek éjszakai képeket lehessen lőni. Remélhetőleg ez már felveszi majd a versenyt a Google és a Huawei hasonló szoftveres megoldásával.

Forrás: @IceUniverse

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid