Három Huawei P50 mobil jön március végén

0

A Huawei mobilos üzletága mostanában kemény időket él meg, de ez nem állítja meg őket abban, hogy újabb okostelefonokat tervezzenek és dobjanak piacra. A Huawei P szériás mobilok hagyományosan márciusban szoktak startolni, és egy megbízható szivárogtatónak köszönhetően már azt is tudni, hogy az új P50 modellek március 26. és 28. között debütálhatnak.

A bennfentes forrásnak köszönhetően már az sem titok többé, hogy összesen három telefont fognak leleplezni, mégpedig két különböző lapkakészlettel. Ott lesz a Huawei P50 alapmodell a burkolata alatt Kirin 9000E chipsettel, illetve a P50 Pro és P50 Pro+ készülékek, amelyek az erejüket a még erősebb Kirin 9000 processzorból nyerik majd.

Csak egy koncepció, a végleges formaterv még nem ismert

A @RODENT950 nevű Twitter-felhasználó úgy tudja, hogy a kínai gyártó már véglegesítette a formatervet, és az újdonságok készen állnak a tömeggyártásra. Az új zászlóshajó-széria friss dizájnnal debütál, de azt a forrás nem tisztázta, hogy ez most a kamerákra vonatkozik, vagy a mobilokra általánosságban. Szinte biztos, hogy a trió vadonatúj kamerákkal, továbbfejlesztett képernyővel és bizonyos játékokra kiélezett tulajdonságokkal fog érkezni.

A megjelenítő OLED panelre fog épülni. Bár az LG és a Samsung készek a szükséges kijelzőket biztosítani, valószínűsíthető, hogy a Huawei a kínai BOE technológiáját is fel fogja használni bizonyos verziók esetében.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid