Kiderült néhány részlet a Xiaomi Mix Fold 2 és a Redmi K50S Pro kapcsán

0

A kínai telekommunikációs iroda rendszeresen buktat le okostelefonokat jóval a megjelenésük előtt. A TENAA most a Xiaomi MI MIX Fold 2 és a Redmi K50S Pro kapcsán szolgált érdekes részletekkel, az egyik ugyebár a kínai gyártó második hajlítható kijelzővel szerelt mobilja lesz, a másik pedig az első a kínálatukban 200 megapixeles elsődleges kamerával. A hivatal információit a 3C és Digital Chat Station adatai egészítik ki.

Mint ahogyan a telekommunikációs iroda adatbázisából kiderült, a Xiaomi Mix Fold 2, ami a 22061218C modellszámot viseli, 12 GB operatív memóriával, valamint a választott konfigurációtól függően 512 GB-os vagy 1 TB-os tárhellyel fog rendelkezni. Szinte biztosak lehetünk abban, hogy az okostelefon belsejében Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, azt pedig a 3C tanúsítványi dokumentumaiból tudjuk, hogy a készülék belsejében található akkumulátor támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést.

Az egyelőre sajnos nem ismert, hogy a telep egészen pontosan mekkora kapacitással fog rendelkezni. Az általában megbízható értesülésekkel házaló Digital Chat Station úgy tudja, hogy a hajlítható készülék belső és külső kijelzője is támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési rátát, az egyik 10,3:9, a másik pedig 21:9 képaránnyal bír majd.

A TENAA adatbázisában a Redmi K50S Pro is feltűnt, a 22081212C modellszámú mobil 8/128 GB-os és 12/256 GB-os kiszerelésekben kerül majd forgalomba, és sanszosan ugyanúgy a Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet felel majd a meghajtásáért. Digital Chat Station úgy tudja, hogy a készülék hátoldalán 200 megapixeles kamera foglalhat helyet.

Úgy látszik, hogy a Motorola és a Redmi azon versenyeznek egymással, hogy melyikük dobja piacra a világ első 200 megapixeles mobilját. Apropó, a K50S Pro tiszteletét tette a 3C hivatalánál is, így az sem titok, hogy a burkolata alatt található akkumulátor támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltést. Az aksi kapacitása várhatóan 5000 mAh-s lesz. Az okostelefon képernyője támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát.

Igen valószínű, hogy a hajlítható képernyős Mi MIX Fold 2 nem lesz kapható a kínai határokon kívül, viszont a K50S Pro Xiaomi 12T Pro néven eljuthat a globális vásárlóközönséghez. Egyébként nem egyedül, társa lesz egy 12T nevű modell, amely a Redmi K50S nemzetközi változata, ezt a készüléket pedig a MediaTek Dimensity 8100 fogja hajtani.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a készülékeket mikor mutatják be, illetve, hogy milyen áron tervezik őket forgalmazni. Mivel azonban egyre többször tűnnek fel a hírekben, valószínűleg a bemutatóra sem kell már sokat várni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid