Kiderültek a Samsung Galaxy S6 részletei?!

1

Nemrég számoltunk be arról, hogy valószínűleg teljes megújulást hoz majd a Samsung Galaxy S6 az elődeihez képest, most pedig néhány részlet is kiszivárgott az új csúcsmodellről.

A SamMobile forrásai szerint az S6-ban egy QHD-s (2560×1440) Super AMOLED kijelző teljesít majd szolgálatot, mondjuk ez nem annyira meglepő, hiszen a Note 4 megjelenítője is ilyen paraméterekkel rendelkezik. Érdekes kérdés lesz a méret, de erről egyelőre nincs infónk (lehet, hogy még a Samsung sem döntötte el).

Hátlapi kamera tekintetében ugyanazt a Sony IMX240-es szenzort kapjuk, mint ami többek között a Note 4-ben is van, bár a pontos felbontást még nem tudni. Lehet, hogy marad a 16 megapixel, de az is lehet, hogy 20-ra növelik ezt az értéket. Az előlapon mindenképpen nő a felbontás, valószínűleg 5 megapixelre (már a középkategóriás Galaxy A3-ban is 5-ös frontkamera van).

Hardver tekintetében az új 64 bites Samsung Exynos 7420-ról szólnak a hírek, ami négy Cortex-A57-es és négy Cortex-A53-as processzormagjával kiemelkedő teljesítményt nyújt. Persze szokás szerint lesz Snapdragon-os változat is, amibe az új 810-es chip kerül majd beépítésre, és ez egyébként szintén 64 bites. RAM-ból marad a 3 GB a forrás szerint, ami több, mint elég.

A külsővel kapcsolatban eddig kevés dolgot lehetett hallani, de valószínűleg komoly változások lesznek, ami egyébként már rá is fér a Galaxy S családra. A kivitel mindenképpen prémium lesz, nagy valószínűséggel teljesen fém házat kapunk majd.

Nagyjából ennyit lehet sejteni, és ezek is inkább csak pletykák, az igazságra valamikor jövő év elején derülhet majd fény.

SamMobile, borítókép

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid