A kiszivárgott tartozékai fedik fel a Sony Xperia XZ4 külsejét

0

A Sony telefonjainak még mindig megvan a rajongóbázisa, és a gyártó reménykedik benne, hogy a legújabb készülékével ez csak tovább bővül majd.

Néhány hete már beszámoltunk a Sony Xperia XZ4 részleteiről, ráadásul renderelt videót is láthattunk róla. Maga a készülék egészen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a sebesség garantált a Snapdragon 855 chipnek köszönhetően, a külső pedig megőrizte a Sony védjegyeit, ám az eddigi dizájnjukhoz képest sokat csiszoltak rajta, hogy modernebb megjelenést kapjon. Egészen egyedinek tűnik a hosszúkás kijelző is, amelyet a most lencsevégre kapott kijelzővédő fóliák is megerősítenek.

A fenti képeken már elsőre is szembeötlik, hogy a panel szokatlanul magas, a mozivásznakról már jól ismert 21:9-es képaránnyal rendelkeznek. Nem aprózta el a gyártó, hiszen az AMOLED technológiát használó kijelző a hírek szerint 6,55 colos lesz. Emellett szembeötlenek a vékony kávák is, és immáron biztosnak tűnik, hogy a Sony egyelőre nem vált notch-ra.

Ugyanezen forrásnak köszönhetően egy tokot is láthatunk, amely szintén sok apróságról lebbenti fel a fátylat. A tripla hátlapi kamera vertikálisan helyezkedik majd el, az ujjlenyomat-olvasó pedig a mobil oldalán kap helyet, méghozzá a bekapcsológomb és hangerőgombok között. Az USB-C csatlakozó alul található, de sajnos a 3.5 mm-es jack csatlakozónak már nem jutott hely a készüléken.

Hivatalos infó még nincs az Xperia XZ4 megjelenéséről, ám várhatóan a februári MWC-n mutatja majd be a gyártó a nagyközönségnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid