Kiszivárgott a Vivo NEX 3 összes fontosabb jellemzője

0

Volt szerencsénk egy párszor a Vivo NEX 3 készülékhez a pletykák kereszttüzében, a telefon 5G modemének, valamint at extrém módon hajlított, “waterfall” kijelzőjének híre megelőzte a mobilt, ám ennél többet nem igazán fedett fel az internet. Egy szivárogtató most valahogy mégis rátette a kezét a telefon fontosabb jellemzőinek listájára, és természetesen közzétette azokat. A NEX 3 igazi nagyágyú lehet, már amennyiben az alább felsorolása kerülő specifikációk valóban autentikusak.

A telefon egyik legvonzóbb tulajdonsága a fotózni kedvelők számára a hátoldalon lévő 64 megapixeles kamera lehet, hiszen nem túl sok konkurens létezik ilyen képrögzítővel. A teljesítményt előtérbe helyezőknek pedig a burkolat alatt zakatoló Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlet imponálhat, mivel az amerikaiak chipsetében bőven van kakaó. A szivárogtató külön közzétette a telefon 5G változatának jellemzőit, ami a modemet leszámítva szinte semmiben nem különbözik az alapmodelltől, a súlyban akad egyetlen grammnyi eltérés, de az teljesen észrevehetetlen lesz.

A már említett 64 megapixeles érzékelőt két 13 megapixeles szenzor segíti majd, tehát valószínűleg kapunk ultraszéles látószögű és telefotó lencséket is. Memória tekintetében 8 vagy 12 GB között lehet majd választani, a belső tárhely pedig lehet majd 128, 256 vagy 512 GB-os kiszereléstől függően. A NEX 3 akkumulátora sem lesz piskóta, hiszen 4500 mAh mellett kínál 44W-os gyorstöltés támogatást, ebben mondjuk csak annyi a szomorú, hogy a korábban beharangozott 100W-os metódus ezek szerint még nem áll készen.

Előzetes tippek alapján a legdrágább modell olyan 700 dollárba kerülhet majd, ha pedig valakinek 5G variáns kell, 70 dolláros felárra számíthat. Ne feledjétek, ezek csupán spekulációk, mint ahogyan az itt látható jellemzőket sem erősítette meg senki hivatalosan, szóval érdemes azért némi fenntartással kezelni őket, még akkor is, ha valószínűnek hangzanak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid