Középkategóriás újdonság az Oppo műhelyéből!

0

A 2004-ben alapított kínai székhelyű Oppo vállalat már letett egy-két combosabb okostelefont az asztalra, többek között az általunk is tesztelt Find 7-et. A gyártó ezúttal a középkategóriában szeretne tarolni, amire meg is van is minden esélye a legutóbb felbukkant mobiljának specifikációi alapján. A TEENA oldalán megjelent újdonság lényegében a Find 7 középsúlyú variánsaként is értelmezhető.

Az Oppo 3007 fontosabb paraméterei a következők: 4.7 inches 720p-s IPS kijelző, négymagos 1.2 GHz-es processzor, 1 GB RAM, 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kameramodul. Utóbbi a TEENA szerint csupán HD-ban fog tudni mozgóképet rögzíteni, viszont talán kárpótolhat minket az Android 4.4.4 KitKat megléte, ami a Lollipop debütálásának ellenére még mindig az egyik legfrissebb operációs rendszer.

Oppo 3007

Dimenzióit tekintve egy 137.6 x 68.8 x 8.95 mm-es készülékről van szó, ami a maga 126 grammos tömegével még bőven a pehelysúlyú kategóriába sorolható. Árat egyelőre még nem tudni, a megjelenés viszont bizonyosan 2015 elejére várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid