Lemfo M1S okosóra GPS-szel és SIM foglalattal akciós áron

0

Ha valaki egy olyan okosórát keres, amibe lehet tenni SIM kártyát, van benne GPS, és még valamennyire vízálló is, akkor igen nehéz dolga van, ugyanis nem sok ilyen termék van a piacon. A Lemfo M1S azonban történetesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, és még az ára is kedvező.

Kapcsolódó cikkek:

 

Lemfo M1S okosóra

A Lemfo M1S okosóra egyik legkiválóbb alkotóeleme maga a beépített SIM foglalat, melynek köszönhetően a készülék alkalmassá válik telefonhívások bonyolítására. Sajnos ez a modem nem teszi lehetővé a mobilinternetre való csatlakozást, viszont a GSM képességnek is megvan a haszna, hiszen nem kell telefont párosítani, ha netán fel akarnánk hívni valakit, így afféle másodlagos mobilnak is kiváló a Lemfo M1S. Amihez szintén nincs szükség okostelefonra, az a GPS funkció, és bár navigálni nem lehet az órával, de például futás közben el tudja menteni a megtett útvonalat.

A harmadik, már a címben is említett remek tulajdonság az maga a külső borítás, melynek köszönhetően a masina apró hardveres alkotóelemei védetté válnak nem csupán a víztől, de a portól is, egészen pontosan az IP67 szabványnak megfelelően. Ez nyilván nem jelent mélytengeri búvárkodást, de azért jól jön, ha elered az eső, vagy véletlenül vízbe esik a ketyere.

A szerkezet a szokásos okosóra funkciók közül is tud jó párat, szóval került bele lépésszámláló, pulzusmérő, barométer, és sok más hasonló érzékelő. A készülék ráadásul emlékeztet bennünket, ha már régóta nem ittunk, vagy ha számításai szerint sokat voltunk tétlenek (pl. ülőmunka miatt), és ideje sétálni egy kicsit.

Minden lényeges dolog az óra 1,3 colos kijelzőjén jelenik meg, ami egyébként egy kiváló darab, hiszen 240×240 pixeles felbontással, valamint IPS LCD panellel bír. Ha aktív életet élő felhasználó vagy, jó hasznát fogod venni a különböző sport üzemmódoknak, számos mozgásfajtához létezik opció az óra menüjében.

A készülék belsejében negyedik generációs Bluetooth modem található, ezzel történik a párosítás más eszközökkel, és szinte bármilyen masina összeköthető vele, ami legalább Android 4.4 vagy iOS 8.0 operációs rendszert futtat. Ezután a már szokásos lehetőségek vannak, az óra megjeleníti a különböző alkalmazások értesítéseit, elolvashatjuk az üzeneteket, és ha úgy adódik, lehet fogadni a telefonra érkező hívásokat is.

Ha netán túl messze kerülne a másik eszköz, az óra figyelmeztet bennünket, sőt, lehetséges a párosított készülék megcsörgetése is, ha nem tudjuk, merre található.

Végül, de nem utolsósorban ejtsünk szót az akkumulátorról és az üzemidőről. A Lemfo M1S okosóra belsejében egy 320 mAh kapacitású telep található, ami összesen 3-5 napos készenléti időt képes biztosítani, ez aktív felhasználás esetén valószínűleg 1-2 napot jelent. A töltéshez pedig 2-3 óra szükséges.

A Lemfo M1S okosóra a GearVita kínálatában most 99,99 dollár helyett mindössze 48,99 dolláros áron rendelhető az YRMIS kuponkód felhasználásával, így az EU Priority Line szállítással nagyjából 18.900 Ft-ot kell fizetni (ez gyakran vámmentes, de nem mindig). További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Microwear L6

Ha pedig nincs szükséged a SIM foglalatra és a GPS-re, de egy olcsó, sportos, jól kinéző, és úszásra is alkalmas okosórát keresel, akkor érdemes megnézni, miket tud a Microwear L6. Ez a kütyü a GVMCL6 kuponkóddal most 28,99 dollárba kerül csak, ami a legolcsóbb szállítással olyan 10.200 Ft-ra jön ki, és a kis összeg miatt biztosan nem lesz vámolás sem. További részletek és rendelés ezen a linken.

Kapcsolódó cikkek:

 

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid