Magyarországon is elindult a Netflix

0

A Netflix tőlünk nyugatabbra hihetetlen népszerűségnek örvend, naponta 125 millió órányi tartalmat néznek meg rajta a felhasználók. Ha valaki esetleg nem ismerné, egy streaming szolgáltatásról van szó, amin keresztül több tízezer film és sorozat érhető el.

Eddig 60 országban volt elérhető a Netflix, most azonban bejelentette a vállalat a CES-en, hogy a lista 130 további országgal bővül, azaz szinte az egész világon jelen lesznek. A terjeszkedésbe az LG is besegít a két vállalat közti együttműködés értelmében. A fő attrakció pedig az, hogy Magyarország sem marad ki a jóból, már el is indították a Netflix magyar aloldalát, igaz, egyelőre angol nyelvű szövegezéssel.

netflix

Most pedig nézzük az árakat! Az alapcsomag 8 euróba kerül (kb. 2500 Ft) havonta, ezzel egyszerre egy készüléken kapunk korlátlan hozzáférést, de csak hagyományos TV minőségben (480p). Ha két eszközt szeretnénk használni és HD felbontásra vágyunk, akkor 10 eurót kell fizetnünk egy hónapban, a 4K-s csomagért pedig 12 eurót kérnek, ezzel akár 4 eszközön is elérhető egyszerre a szolgáltatás. A Netflix egyébként szinte bármin használható, legyen az okostelefon (Android és iOS), tablet, okostévé, játékkonzol, laptop vagy PC.

netflix-eszkozok

Itt lehet regisztrálni ha valakit érdekel a dolog, minden csomaghoz jár egy ingyenes próbahónap. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy az angol a fő nyelv, és arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor lesznek például magyar feliratok a filmekhez.

Netflix

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid