Már a Galaxy S21 mobilokon is tesztelik az Android 13-at

0

Viszonylag hamar, már augusztus első felében megjelent az Android 13-ra épülő új One UI 5 felület béta verziója a Galaxy S22 széria tagjaira, most pedig a korábbi csúcsmodellekre is kiadták a friss rendszert tesztelési célból.

Első körben Dél-Koreában és az Egyesült Királyságban vált elérhetővé a One UI 5 béta a Samsung Galaxy S21 modellekre. Ha ezek közül valamelyik országban tartózkodsz, akkor a Samsung Members appon keresztül jelentkezhetsz tesztelőnek.

A jelenlegi béta szoftver build száma a G99xBXXU5ZVHE, ahol az “x” a modelltől függően változik.

Persze ez keveseket érint, de a lényeg, hogy már javában csiszolják az Android 13-as frissítést a 2021-es zászlóshajókra is, így szinte biztosra vehető, hogy még az év vége előtt megjelenik a kész, stabil verzió.

Elsőként a Galaxy S22 mobilok frissítése fog megindult, erre valamikor október második felében kerülhet sor, utánuk pedig számos további modell fogja megkapni a friss rendszert. Az S21 széria tagjai mellett az újabb hajlítható készülékek, valamint a Galaxy Tab S8 modellek is akár még idén részesülhetnek az Android 13 újításaiban.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid