Sony Xperia Z5, Z5 Compact és Z5 Premium európai árak és megjelenés

1

Valószínűleg sokatoknak tetszenek a frissen bemutatott Sony Xperia Z5 mobilok, amikről részletesen is beszámoltunk nemrég. Most már azt is lehet tudni, hogy körülbelül mennyit kell majd leszurkolni egy-egy modellért.

Fontos észben tartani azt, hogy ezek mind kártyafüggetlen, 32 GB-os mobilok, amelyeket most még csak előrendelni lehet, a kiszállítás október elején indul majd. Az árakat a Sony európai online boltjai és az Amazon révén tudhattuk meg.

Sony-Xperia-Z5-sorozat

A Sony Xperia Z5 700 eurós árcímkét kapott, ami minden bizonnyal bőven 200 ezer forint feletti magyar árat jelent majd. A 4K kijelzővel szerelt Xperia Z5 Premium természetesen még ennél is drágább lesz, hiszen 800 eurót kérnek majd érte a kontinensünkön, azaz hazánkban biztosan meghaladja majd a 250 ezer forintot az ár. A Z5 család kompakt méretű tagja, vagyis az Xperia Z5 Compact pedig 550 és 600 euró körüli árakon szerepel a már említett internetes üzletekben.

Nektek hogy tetszenek az új Sony csúcsmodellek?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid