Tovább késhet a Huawei P50 széria bemutatója

0

Ha visszatekintünk a korábbi évek gyakorlatára, akkor már be kellett volna mutatniuk az aktuális Huawei zászlóshajókat, de az új készülékekre egyelőre még várnunk kell. A közelmúltban szárnyra kaptak olyan szóbeszédek, amelyek szerint májusnál hamarabb nem fogják leleplezni a kínai gyártó prémium modelljeit, most pedig már arról lehet hallani, hogy a Huawei P50 telefonok debütálását júniusra halasztották.

A gyártó a jelenlegi nehézségek ellenére állítólag tervezte a márciusi debütálást, az új készülékek pedig már a vállalat saját fejlesztésű Harmony OS rendszerével érkeztek volna, de ezek a tervek borultak a legfrissebb információk szerint. Az új forgatókönyv értelmében maga az operációs rendszer mindenképp meg fog jelenni áprilisban, a telefonokkal kapcsolatban pedig jobb, ha türelmesek maradunk.

Egyes források korábban májusra tippelték a P50 széria bemutatóját, most viszont már arról lehet hallani, hogy még később jöhetnek az új csúcsmodellek. Érdekes módon a Huawei egyik vezetője nemrég azt nyilatkozta, hogy minden a tervek szerint halad, de a jelek szerint ez nem teljesen így van.

A halasztás legfőbb oka az alkatrészhiány lehet, az amerikai tiltások miatt problémás lett a Kirin chipsek beszerzése, és egyelőre nem tudni, hogy ezt hogyan tudja majd áthidalni a vállalat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid