Megérkezett az Android Pie a Samsung Galaxy Note 9-re

0

Örülhetnek a Galaxy Note 9 tulajok, hiszen a gyártó már a beígért dátum előtt útnak indította a várva várt Android 9.0-s frissítést a mobiljukra.

Nemrég még azt lehetett olvasni, hogy január 15-én érkezik az Android Pie a Galaxy Note 9-re, ám Németországban már elindult a frissítési folyamat. Ez már nem béta verzió, hanem a végleges, stabil változat, és természetesen tartalmazza a Samsung által megálmodott One UI felületet a régóta várt sötét móddal.

Az fent látható screenshotot egy felhasználó osztotta meg a frissítésről. Mivel ő részt vett a bétatesztelésben, így számára az update mindössze 95,26 MB volt, ám akik Android Oreo-ról váltanak majd, azoknak természetesen sokkal nagyobb lesz a firmware mérete.

A frissítés egyelőre még csak Németországban indult el, és valószínűleg eltelik majd némi idő, mielőtt a világ többi részére is elér, de remélhetőleg nem kell már sokat várni rá. A fent is látható N960FXXU2CRLT számú szoftververzió természetesen már a januári biztonsági csomagot is tartalmazza, de gyanítjuk, hogy a tulajdonosokat úgyis a megújult felhasználói felület érdekli majd legjobban.

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid