Mégis lesz Sony Xperia XZ4 Compact

0

A Sony az idei CES kiállításon eléggé csendben volt, a nagy dobásokat úgy látszik az MWC expóra tartogatják. A japán cég már kiküldte a meghívókat egy rendezvényre, amit február 25-én tartanak, és ahol bemutatásra kerülhetnek a következő felsőkategóriás Xperia okostelefonok. A vállalat vezetői által tett nyilatkozatok alapján eddig úgy hittük, teljesen véget ér a Compact vonal, ám a legújabb értesülések cáfolni látszanak ezt, valószínűleg sokak örömére.

Ismét az Olixar tokjai vannak a főszerepben, a kiegészítők gyártásával foglalkozó cég úgy látszik, készít a kompakt méretű csúcsmodellre is védő alkalmatosságokat, tehát minden bizonnyal lesz Sony Xperia XZ4 Compact. (Persze ettől még nem kizárt, hogy megszűnik a Compact sorozat, de mindenképpen csak valamikor később.)

A tokok kialakítása egyébként megegyezik a korábbi renderekkel, amelyeken szintén egyetlen hátlapi kamera látható a készülék bal felső sarkában.

Korábbi renderkép

Azt is jól látni, hogy az alsó és felső káva a kijelzőn egyáltalán nem lesz vékony, viszont jó hír, hogy a fülhallgató kimenet a felső részen megmarad, és a telefon oldalán ujjlenyomat-olvasót is találni.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az extra magas képaránnyal ellátott, tripla kamerás Xperia XZ4 kap egy hagyományosabb Compact változatot is, aminek minden bizonnyal sok Sony rajongó örül majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid