Megkezdődött a Sony Xperia Z3+ nemzetközi forgalmazása

0

Végre megindult az előző hónapban bejelentett Sony Xperia Z3+ nemzetközi piacokon való forgalmazása. Az erről szóló hivatalos közleményt a japán vállalat egy blogposztban tette nyilvánossá tegnap.

A készülék már kapható egy ideje Japánban, ott az Xperia Z4 nevet viseli, néhány napja pedig az Egyesült Királyságban is megjelent a mobil, ahol 550 fontot kérnek érte. Más helyeken azonban legfeljebb csak előrendelni lehetett a telefont egészen mostanáig.

A következő napokban/hetekben egyre több európai országban debütál majd az Xperia Z3+, azt azonban még nem tudjuk pontosan, hogy hazánk mikor kerül sorra, és hogy nálunk milyen áron lesz kapható.

Sony-Xperia-Z4-hivatalos-6

A Sony egyébként annak ellenére indította útjára a Z3+-t, hogy az nyilvánvalóan túlmelegedési problémákkal küzd. Az mondjuk mindenképpen biztató, hogy már készül a szoftveres javítás, ami még valamikor a nyár folyamán elérhetővé válik.

Sony

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid