Mégsem lesz lyukas az LG G7 kijelzője

0

Legalábbis a friss értesülések alapján készített renderképek tanúsága szerint nem (ellentétben egy korábbi hírrel). Ha az LG G7 valóban olyan lesz, mint ahogyan Ben Geskin grafikáin – amelyeket a Techno Buffalo csapatával közösen készített – látható, akkor a dél-koreai vállalat mobilja teljesen alkalmazkodni fog az idei trendekhez.

Természetesen az itt átható képek egyáltalán nem hivatalosak, korábbi pletykák és szóbeszédek alapján készültek. Az LG G7 szemmel láthatóan igyekszik tovább vinni az LG V30 formatervének nyelvezetét, annyi kiegészítéssel, hogy a kijelző felső részén ott van a sokak által kevésbé kedvelt szigetecske. Bár a felhasználók között megoszlanak a vélemények a “notch”-ot illetően, a gyártók sorra veszik át ezt a megoldást.

A telefon hátoldalán duál kamerát látni, és valószínűleg a kijelző felőli oldalon is egy hasonló kiépítés lesz. A vállalat berkein belül “Judy” kódnéven futó LG G7 nemrég feltűnt egy videófelvételen is. Ha valóban a kérdéses készülék szerepel rövid bejátszáson, akkor az itt látható renderek teljesen valósak.

Persze sem az itt látható képek, sem az említett videó nem hivatalos, és egyáltalán nem kaptak megerősítést a vállalat felől, így igazán biztosak a telefont illetően akkor lehetünk, amikor majd bemutatják azt. A gyártó úgy határozott, nem az idei MWC kiállításon leplezi le a mobilt, így annak érkezése valamikor júniusban várható. A végleges elnevezés pedig talán nem is LG G7 lesz, de egyelőre csak így tudjuk emlegetni a mobilt, amíg nincs hír az új névről.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid