Nem lassít a Nokia – újabb csúcsmobil jöhet!

0

Éppen hogy véget ért az MWC, ahol a Nokia számos telefont bemutatott, ám máris egy új csúcsmobil megjelenéséről szólnak a hírek.

Bár a rendezvényen bemutatták a Nokia 8 Sirocco-t, az a korai megjelenés miatt “csak” Snapdragon 835-ös chipet kapott. Volt szó nemrég a Nokia 8 Pro változatról, ráadásul megint felerősödtek a Nokia 9-ről szóló pletykák, amiről egyébként már mi is többször írtunk nektek.

A PhoneArena hozta le a hírt, miszerint érkezni fog a Nokia 9, ami már Snapdragon 845-tel jön. Egyébként ez lehet az a mobil, amiben már egy forradalmi penta kamerás megoldás lesz majd.

A cikk szerint a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is megkapná a Nokia 9, kijelző terén pedig enyhe növekedés várható a 8-as verzióhoz képest, persze emellett az ára is jóval magasabb lenne. Ezeket az információkat azért érdemes némi fenntartással kezelni egyelőre, hiszen hivatalosan még nem lettek megerősítve.

Mindez persze még a jövő titka, hiszen a nyárra várható a Nokia 8 Pro megjelenése, míg a Nokia 9 csak utána, valamikor szeptember környékén érkezhet.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid