Periszkópos zoom kamerával tűnt fel az Oppo Reno 2 5G

0

Biztosan akadtak közületek jó páran, akik csalódottan vették tudomásul, hogy a múlt héten, amikor az Oppo bemutatta a Reno mobilok legújabb generációját három készülék képében, a Reno 10x Zoom nem kapott utódot. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy egy hasonló felszereltséggel rendelkező zászlóshajó ne lenne fejlesztés alatt, legalábbis egy 5G modemmel ellátott verzió most feltűnt a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában. Azt ugyan nem tudni, lesz-e 4G képes verzió ebből a telefonból, ám azt igen, hogy komoly hátlapi kamerarendszert kaphat az érkezőfélben lévő készülék.

Az Oppo Reno 2 5G-s kiadása négy érzékelőt vonultat fel a hátlapján, akárcsak a többi múlt héten bemutatott modell, ám ezúttal a harmadik egy periszkópos egység. Ez a kiépítés teszi majd lehetővé az optikai zoomot, ám a TENAA egyelőre nem tette közzé, hogy pontosan milyen képességekkel is rendelkezhet, talán ismét 5-szörös lesz, de könnyen előfordulhat az is, hogy tovább lép a gyártó.

Arról sem tudni még, hogy milyen tulajdonságokkal bírhat a negyedik kamera. A többi Reno 2 modellből kiindulva egy mélységérzékelő lehet a háttérben a portrémódhoz, de egy makrókamera alkalmazása sem volna lehetetlen, hiszen ilyen szenzort még nem szereltek eddig Oppo mobilra, ki tudja, talán majd most.

Az Oppo Reno 2 5G-s kiadása valamivel nagyobb, mint a többi modell, ennek a telefonnak 6,6 colos kávamentes képernyője lesz, szóval a mobilon tartalmat fogyasztók hamar meg fogják kedvelni. Amúgy ugyanekkora volt a Reno 10x Zoom megjelenítője is. Azt sem mellékesen említjük, hogy az Oppo nemrégiben elkezdte húzni a rajongók agyát egy olyan Reno modellel, aminek 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező kijelzője van, és támogatja az 50W-s gyorstöltést, ezek jó eséllyel ebbe a modellbe kerülnek majd be.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid