A Pocophone F1 is megkapja 960 fps-es lassított felvételt és egy másik kamerás újítást

0

Örülhetnek a Pocophone F1 tulajok, hiszen hamarosan ők is megkapják a Super Slow-Motion funkciót, melynek segítésével remek lassított felvételeket készíthetnek majd, ráadásul nem ez lesz az egyetlen kamerás újítás.

A Xiaomi már kiadta a MIUI 10.8.12.4-es bétáját a Pocophone F1-re, és a tesztben résztvevő felhasználók visszajelzései alapján szuper dolgokra számíthatunk. A 120 és 240 fps mellett bekerült a 960 képkocka/másodperces szuperlassú videofelvétel is, amivel látványos videókat lőhetünk majd.

A gyártó által beígért 4K/60fps sajnos még nem szerepel az opciók között, ám ne legyünk telhetetlenek. Ezen kívül megjelent Super low-light mód is, melynek segítségével sokkal jobb képeket készíthetünk sötétben. Ennek lényege, hogy 8 képet rögzít a gép, ám ezeket különböző expozíciós értékkel teszi, és ezekből állítja elő a végeredményt.

Nem lassít tehát a Xiaomi (kivéve persze a videófelvételt), és úgy látszik, hogy tényleg komolyan ráfekszenek a mobilok képalkotó képességeinek fejlesztésére. A Mi 8 Pro is megkapta a szuperlassított felvételt, a Xiaomi Mi 8 és Mix 2S készülékek tulajdonosainak pedig azt ígérték, hogy hamarosan jelentős mértékű javulásra számíthatnak. Ezen mobilok fotós képességeit ugyanis a frissen bemutatott Mi MIX 3 szintjére hozzák fel, ami nem kis dolog.

Xiaomi Pocophone F1

A Pocophone F1 már néhány hónapja elérhető, és a mai napig az egyik legjobb ajánlatnak számít, hiszen kifejezetten olcsón juthatunk hozzá a csúcsteljesítményű mobilhoz. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb készülék olvasóink között, és világszerte egyaránt.

Egyébként most a 64 és a 128 GB-os Global verzióra is kedvezményes áron lehet lecsapni a Banggood oldalán az alábbi kuponokkal:

Xiaomi Pocophone F1 Global verzió 6GB+64GB

  • Kupon: 12F1BG
  • Kedvezményes ár: $299.19
  • Link

Xiaomi Pocophone F1 Global verzió 6GB+128GB

  • Kupon: 12F1BG6
  • Kedvezményes ár: $317.88
  • Link

Vámmentes szállítás: EU Priority Line.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid