Ilyen lesz a Nokia 7.3

0

Már hónapok óta hallani a Nokia 7.3 elnevezésű okostelefonról, amelynek érkezését szeptember 22-ére várta nagyjából mindenki, aztán ezeknek az embereknek csalódnia kellett, mert a jeles napon csak a Nokia 2.4 és a 3.4 került leleplezésre. Attól, hogy a készülék még nem érkezett meg, az nem azt jelenti, hogy sosem fog, és hogy a várakozás kicsit jobban teljen, az OnLeaks nevű szivárogtatónak köszönhetően renderelt képeken csodálhatjuk meg a mobilt.

A Nokia 7.3, ha minden jól megy, akkor egy kivágással ellátott képernyővel debütálhat, amelynek képátlója 6,5 hüvelyk, a felbontás pedig Full HD+. Jelenleg úgy tudni, hogy az a bizonyos kivágás, ami természetesen az előlapi kamerának ad otthont, a megjelenítő bal felső sarkába kerül. A hátlap műanyagból készül, és elvileg összesen 4 kamera foglal majd rajta helyet egy kerek kialakítású kamerarendszer részeként, amelyet egy LED villanó egészít ki, alattuk pedig az ujjlenyomat-olvasót fogjuk találni.

A Nokia 7.3 jobb oldalára kerül majd a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó, a telefon alján pedig ott virít majd az USB-C port, egy hangszóró és egy mikrofon társaságában. A fülhallgató kimenet a készülék tetejére kerül, mellette pedig valószínűleg egy másik mikrofon lehet.

A bennfentesek szerint a Nokia 7.3 165,8 x 76,3 x 8,2 mm-es térbeli méretekkel rendelkezhet, a burkolata alatt pedig állítólag Snapdragon 690 lapkakészlet végzi a számításokat. A már emlegetett punch-hole kamera felbontása 24 megapixel lehet, míg a hátoldali kamerakészlet elsődleges szenzora 48 megapixeles felbontással készítheti a képeket.

A készülék hardveres komponensei egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik majd a működéshez elengedhetetlen energiát, a telep állítólag támogatni fogja a 18 wattos gyorstöltést is. A bemutató dátuma és a várható ár egyelőre rejtély.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid