A Samsung a Galaxy S23 Ultra éjszakai és holdfotózási képességeit promózza

0

A Samsung egy rövid videóval megkezdte a Galaxy S23 készülékek promóciós kampányát a YouTube-csatornáján. A nemrég közzétett felvétel a Galaxy S23 Ultra éjszakai és holdfényképezéssel kapcsolatos képességeivel kérkedik, azt állítva, hogy epikus éjszakáknak nézünk elébe. 

Ha nagyon szárazon, tömören és röviden szeretnénk megfogalmazni a videó lényegét, akkor azt mondanánk, hogy a Samsung Galaxy S23 Ultrát jobb éjszakai üzemmóddal és fejlettebb holdfotózási képességekkel látják el. Valószínűleg arról a bizonyos “Space Zoom 100x” funkcióról lehet szó, amely a nemrégiben kiszivárgott Galaxy S23 Ultra specifikációs adatlapján szerepelt.

Nyilván számítani lehet kamerás és videós fejlesztésekre egy olyan okostelefon esetében, amelynek hátlapján egy vadonatúj szenzorral szerelt, 200 megapixeles képrögzítő egység található.

A Samsung Galaxy S23 Ultra és társai leleplezésére február elsején kerül sor. Az új széria három mobillal érkezik, akinek nem feltétlenül van szüksége a legnagyobb méretű nagyágyúra, választhatja az alapmodell mellett a Plus variánst is.

Kiszivárgott előrendelési poszterek

Az okostelefonok minden lényegi jellemzője már rég kiszivárgott, és az árakat is lehet már sejteni. Ha szeretnél képben lenni a részletekkel kapcsolatban, ajánljuk korábbi cikkeinket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid