A Samsung weboldalán feltűnt a Galaxy Tab S9 FE és a Tab S9 FE+

0

Valószínűleg a legtöbben még mindig a múlt heti Unpacked esemény hatása alatt vagyunk, aznap rengeteg újdonság érkezett a dél-koreai gyártótól, köztük a Galaxy Tab S9 táblagépek, amelyek a szinte alig létező prémium Android tabletes szegmens megkerülhetetlen résztvevői lesznek. A Samsung azokra is gondol, akiknek nincs kerete vagy szándéka ilyen drága gépeket venni, a Galaxy Tab S9 FE és a Tab S9 FE+ érkezését hivatalos weboldal buktatta le.

A Samsung mindkét címben szereplő táblagépet megemlítette saját hivatalos weboldalán. A tabletek neveit a Samsung Bixby termékoldalán szúrták ki szemfüles böngészők.

A Bixby egyébként a dél-koreai gyártó virtuális asszisztense, a szóban forgó oldalon a támogatott eszközöket sorolták fel, és a listán már ezek a hivatalosan be sem mutatott tabletek is ott voltak.

Samsung Galaxy Tab S9 FE – előzetes render

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a táblagépek milyen hardveres jellemzőkkel debütálnak, de azért akadnak előzetes tippek, szóbeszédek. Az egyik ilyen szerint a Galaxy S9 FE+ belsejében Exynos 1380 lapkakészlet teljesített szolgálatot, mégpedig egy 12,4 hüvelykes megjelenítő mögött.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+

Az alapmodell meghajtásáért ugyanaz a chipset felelhet, de ennél többet még a szivárogtatók sem kotyogtak ki. Jelen pillanatban nem tudjuk, hogy a Samsung mikor tervezi hivatalosan bejelenteni a készülékeket, de jó eséllyel már csak napok, legfeljebb hetek választanak el ettől bennünket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid