Szeptember 19-én jöhet az Oppo Find 9

0

A kínai Oppo következő nagy dobása, vagyis a Find 9 talán már e hónap 19-én bemutatásra kerül. A hír forrása egy Weibo felhasználó, bizonyos @Kjuma, aki még egy képpel is alátámasztotta állítását. 

A specifikációkat tekintve a Find 7 utóda – a legutóbbi Oppo zászlóshajót tavaly májusban indították hódító útjára – várhatóan egy Snapdragon 810-es processzort fog kapni. Az idei év botrányhős lapkája mellé 4 GB RAM-ot, 21 megapixeles kamerát, 5.5 hüvelykes, 2K felbontású kijelzőt és ujjlenyomat-olvasót is kaphatunk.

oppo find 9 teaser

Ha hihetünk az értesüléseknek, akkor a mobil már gyárilag Android Lollipop operációs rendszert fog futtatni. Természetesen ezeket a sorokat, akárcsak @Kjuma értesüléseit, érdemes némi fenntartással kezelni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid