Megújult kameradizájnnal érkezhet a Redmi K50 Pro

0

Állítólag februárban mutatják be a Redmi K50 készülékeket, és ha nem tévednek az előzetes értesülések, legalább négy mobilt foglal magában a sorozat. Frissen kikerült képek alapján a Pro variáns teljesen megújult kameradizájnt kaphat, legalábbis erre enged következtetni a telefon tokjának kialakítása, amely alapján egy render is készült.

Elsőként a Redmi K50 Pro tokját ábrázoló fotók kerültek ki a világhálóra, amelyet hamar követett a render. Ha jobban megnézzük a képet, akkor elsőként talán a Xiaomi Civi ugorhat be, habár az is igaz, hogy ezt a fajta háromszögbe rendezett tripla szenzoros kamerakészletet elsőként a Vivo alkalmazta, mégpedig az X60-as szériában.

Az itt látható képanyag alapján a K50 Pro egy oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasót kaphat, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy LCD panelt szerelnek az okostelefon előlapjára.

A Xiaomitól egyáltalán nem idegen az, hogy AMOLED képernyővel rendelkező készülékein oldalra pozícionálja a biometrikus azonosítót, ugyanez történt a Redmi K40 mobilok esetében is.

A fáma szerint a Redmi K50 Pro 6,67 hüvelykes, Full HD+ felbontású megjelenítővel büszkélkedhet majd, ami támogatja a 120 Hz-es képfrissítést. A tokról készült kép alapján pedig biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz fülhallgató kimenet, viszont továbbra is megmarad az infravörös port.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid