Tesztelték a Xiaomi 12 Lite-ot

0

Az elmúlt hetekben globálisan is megjelentek a Xiaomi 12 okostelefonok, ám az eddigi értesülések alapján még legalább két modell debütálása várat magára. Az egyik a minden földi jóval megpakolt Ultra variáns, a másik pedig a “megfizethető zászlóshajó” címért harcoló Xiaomi 12 Lite lesz. Az okostelefonon most valaki benchmark tesztet futtatott, így kiderült, hogy milyen hardver dolgozik majd benne.

Az okostelefon a 2203129G modellszámmal jelent meg a népszerű szintetikus tesztalkalmazás, a Geekbench adatbázisában. Az applikáció segítségével lefuttatott mérésekből kiderül, hogy a készülék lelke a Snapdragon 778G lapkakészlet lesz, amely mellé 8 GB RAM társult be a próbára tett prototípusban. Persze ettől eltérő konfigurációk még lehetnek majd. A benchmark eredmények amúgy hozzák a papírformát: az okostelefon 778 pontot szerzett az egymagos, 2864 pontot pedig a többmagos mérések során.

A Geekbench adatbázisából még az is kiderül, hogy a készülék Android 12 operációs rendszer futtatott a tesztelés során. A Lite modell érkezése egyáltalán nem meglepő fordulat, tavaly is volt ilyen készülék, a Mi 11 Lite. Az okostelefonból piacra került 5G és LTE modemmel szerelt variáns is, de idén már elég valószínűtlen egy 4G-s kiadás megjelenése. Hogy aztán a mobil mikor és mennyiért kerül forgalomba, no meg persze mely régiókban, az egyelőre egy nagyon jó kérdés, de a prototípus tesztelgetése arra utal, hogy hamarosan hivatalosan is megismerkedhetünk a Xiaomi 12 Lite-tal.

Kapcsolódó cikk:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid