Tesztkörön járt a Huawei P30 Pro

0

Az Geekbench és az AnTuTu segítségével is letesztelték a Huawei következő csúcsmobilját, a P30 Prót, és az eredmények mellett a fontosabb specifikációk is kiderültek.

Kevesebb, mint két hét maradt a Huawei március 26-ai bemutatóig, így ideje volt már néhány számszerű eredménynek az érkező mobilokról. Valószínűleg idén is három verziót kapunk, és a P30 Lite kivételével ismét a gyártó eddigi legjobb chipje, a Kirin 980 teljesít majd szolgálatot a mobilokban, így a tesztekben felbukkanó P30 Próban is.

A Kirin chip ezúttal is hozza az elvárhatót, ám a legfrissebb megoldásoktól már egyértelműen elmarad. A 3251/9670 pontos eredmény nagyjából 15%-kal marad el a Galaxy S10-ben található Snapdragon 855-től, amely 3500/11000 körüli pontszámot ért el. Hasonló a különbség az Exynos 9820-hoz képest is, ennek ellenére még mindig bőven elegendő lesz mindenre a Huawei hardvere.

A Geekbench mellett egy AnTuTu eredmény is kikerült, amelyben 286.152-es pontszámot szerzett a P30 Pro.

Összességében tehát nem lehet panasz rá, hiszen manapság már a nyers erő nem is annyira mérvadó, inkább a szolgáltatásokkal, a remek kamerával és az extra funkciókkal lehet bevonzani a vásárlókat. Ezekben pedig a Huaweire nem lehet panasz, hiszen a P30 Pro esetében is kapunk majd bőven újítást, például egy periszkópos zoom kamerát.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid