Tesztelték a OnePlus 6-ot – Új AnTuTu rekord?

0

Múlt héten láthattunk néhány fotót, amelyek alapján úgy tudjuk, hogy a OnePlus 6 az iPhone X-hez hasonló kijelzőbevágással fog debütálni, illetve láthattuk a csillogós hátlapot is. A legújabb értesülések sajnos megerősítik a tényt, hogy a OnePlus valóban az almás gyártó nyomdokaiba fog lépni, illetve némi információval szolgálnak az érkező telefon várható hardveres erejéről. 

Az Android Central csapata állítólag olyan képernyőképekre tette rá a kezét, amelyeken a OnePlus 6 AnTuTu eredményei láthatóak. A készülék mint OnePlus A6000 fut a teszteredményeken, összesítetten 276 510 pontot szedett össze a népszerű szintetikus applikáció futtatása után, ami egyébként az eddigi legnagyobb pontszám az alkalmazás pályafutása alatt. Az összeg magasabb, mint a nemrég rögzített rejtélyes Xiaomi  – gamer? – telefon pontszáma, amelyben szintén a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet dolgozott a teljesítmény mérésekor.

Persze a magas benchmark eredményektől nem kötelező elájulni, egy mobil képességeit a mindennapos használat során szerzett tapasztalatok mondják meg. Amint látható a screenshotok alapján a OnePlus 6 egy igencsak hosszúkás kijelzővel fog bírni, és a középen lévő üres hely a felső részen sajnos a kivágással kapcsolatos sejtéseket erősíti meg. Egyébként egy 19:9 képarányú kijelzőt kaphat a készülék.

A OnePlus 6 hivatalos leleplezésére már akár márciusban is sor kerülhet, habár egy későbbi bemutató sokkal valószínűbb valamikor júniusban. Akkor az újdonság körülbelül egy évvel a OnePlus 5 után érkezne. A dizájn egyébként valahogy így festhet majd:

További OnePlus 6 hírekért kattintsatok ide.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid