Megjelentek az új Ticwatch E2 és S2 okosórák Magyarországon

0

A divatos, prémium külsejű Ticwatch C2 után megjelent Magyarországon a kedvező árcédulával ellátott Ticwatch E2, valamint a sportos Ticwatch S2 is. Nézzük, miben változtak az elődeikhez képest!

A Ticwatch E2 és a Ticwatch S2 is számos területen fejlődött az előző generációhoz képest. Egyrészt lecserélték a hardvert, MTK proci helyett a Snapdragon Wear 2100 chip került mindkét újdonságba, másrészt a külső is megújult, és ez nem csak a dizájnban köszön vissza. Az E2 és az S2 is teljesen vízálló lett az 5ATM szabványnak megfelelően, így már végre úszásra is alkalmasak.

A két modell egyébként alapvetően megegyezik, de azért van pár különbség. A Ticwatch E2 egy visszafogottabb, elegánsabb dizájnt kapott, és csak fekete színben érhető el, cserébe viszont kedvezőbb az ára. A sportos Ticwatch S2 kicsit drágább, de ez kapott egy MIL-STD-810G katonai tanúsítványt, vagyis ellenállóbb a kivitele, és ez két színben is kapható, feketében és fehérben. Más különbség nincs a két óra között.

A két óra legvonzóbb tulajdonsága a relatíve kedvező áruk mellett, hogy a Google legújabb Wear OS rendszerét futtatják, így a lehetőségek szinte korlátlanok. A Play Áruházból elérhető egy rakat okosórás app (és játék), többek között számtalan sportolással kapcsolatos program, mint a Strava vagy a Runtastic, és persze ott van a gyári Google Fit is. Fejlett pulzusmérőt kapunk, a GPS-vevőnek köszönhetően pedig az útvonal követési lehetőség is adott, sőt, akár navigálni is lehet az órával.

A megjelenítésért egy gyönyörű, 1,39 colos AMOLED kijelző felel mindkét óra esetében, ami támogatja az Always On funkciót is, és egy ilyen képernyőn már szépen el lehet olvasni például az emailjeinket vagy a Messenger üzeneteket.

A Ticwatch E2 és S2 okosórák rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek, ezeket most nem sorolnánk fel, de ha már használtál Wear OS okosórát, akkor nagyjából tudod, hogy mire is jók ezek.

Hogy ne csak a pozitívumokról essen szó, NFC sajnos nem került ezekbe a modellekbe, így mobilfizetésre nem alkalmasak. Ha ilyen szándékod lenne, akkor érdemesebb a Ticwatch Pro-t vagy a Ticwatch C2-t választani. (Magyar nyelv pedig továbbra sincs a Google Wear OS rendszerében, de minimális angol tudással már használhatók az órák.)

Most pedig nézzük az árakat! A legtöbb Wear OS (és más komolyabb) okosóra 100 ezer Ft környékén van, a Ticwatch azonban jóval olcsóbban kínál minőségi termékeket. A Ticwatch E2 ára jelenleg 62.990 Ft, a Ticwatch S2 pedig 72.990 Ft-ba kerül. Mindkét órát ingyenes, gyors szállítással küldik, és 1 év hivatalos magyarországi garancia van rájuk.

Linkek:

 

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid