Ezt az 5+1 terméket rendelték a legtöbben a Banggood Hobby Day kiárusításában

0

A június a Banggoodnál a Hobby Day Sale promóciós eseményről szól. Ez lényegében az idei év első nagy nyári leárazása, ahol a legkelendőbb termékeket még olcsóbban vásárolhatjuk meg. A 2023. június 9-én indult akciósorozatban a magyar vásárlók ezekből a portékákból vették a legtöbbet.

A Banggood Hobby Day Sale a nevéből adódóan a „hobbi” témára, szabadidős tevékenységekre összpontosít, számtalan e-bike, szerszámok, kempingkellékek mellett különböző háztartási gépek és más elektronikai ágazatok termékei is kedvezményes áron beszerezhetőek.

  • Minden termék EU raktárból jön, tehát a VÁM-ot és az ÁFÁ-t is elfelejthetjük. A 2021. július 1-től bevezetésre kerülő új vámolási szabályok semmilyen mértékben nem érintik az EU raktárakból történő rendeléseket! Jelenleg átlagosan a megrendeléstől számított 3-7 munkanap elteltével számíthatunk a csomagok megérkezésére, a feltüntetett árban már a szállítás, illetve a biztosítás költsége is benne van!

Következzék hát a legtöbbet rendelt termékek listája, melyekhez június 30-ig felhasználható kuponokat is mellékelünk. Ezt követően vagy a megadott keret darabszám elfogyása után a kedvezményes kódok lejárnak!

Íme a legnépszerűbb 5+1 akciós termék

Duotts C29 elektromos kerékpár most a BGHULY174 kuponnal 836,39$ (~285000 Ft). Ezt a brutális teljesítménnyel rendelkező bringát nem is olyan régen teszteltük. Azóta már 310 kilométert beletekertünk, a véleményünk nem változott, fülig érő szájjal szállunk le róla miden kerekezés alkalmával.

Proscenic T21 olaj nélküli forrólevegős okos sütő most a BGCZBP03 kuponnal 83,63$ (~28500 Ft). Számos előnye van a forrólevegős sütő használatának, mi is teszteltük 1 évvel ezelőtt a T21-et, ott kiveséztük a témát. Az okos konyhai gép azóta is napi használatban van, a tulajdonosa nagy megelégedéssel sütöget benne.

2 darab BlitzWolf BW-P9 10000mAh-s power bank most a BGHULY040 kuponnal 29,54$ (~10000 Ft). A gyorsan lemerülő elektronikai eszközökhöz szinte elengedhetetlen egy jó kis power bank. Az általunk is nem véletlen favorizált BlitzWolf nevetséges áron ad most 2 darabot, amelyet felszerelték USB-A, MicroUSB és USB Type-C csatlakozóval, valamint támogatja a QC3.0, PD3.0 és az Apple Fast Charge protokollokat is.

TOPSHAK TS ED4 akkus fúró és csavarozó most a BGd3a2df kuponnal 37,73$ (~12800 Ft). Hobbi és barkács célokra kitűnő választás ez a 45 Nm nyomatékot leadó gép. A praktikus tárolódobozban a Topshak TS-ED4 mellett 10 fúrószárat, 32 darabos bites készletet, egy hosszabbító bitet, egy rugalmas 360°-os kart, az akkumulátort és egy akkumulátortöltőt találunk.

KROAK K-SP02 60W 19.8V hordozható monokristályos napelem most a BGf868b8 kuponnal 47,90$ (~16300 Ft). Az IP65-ös védelemmel rendelkező, 60 W-os, DC és USB kimeneti portokkal ellátott, monokristályos napelem a hálózatfüggetlen kempingezés alapeleme.

Kukirin M5 Pro összecsukható elektromos roller leszerelhető üléssel most a BGd7ba51 kuponnal 800,70$ (~ 273000 Ft). Az 1000 W-os motor, az 52 km/h-s végsebesség, a 120 kilogrammos terhelhetőség, a rugós felfüggesztésű elöl 11 hátul 10 hüvelykes kerekek és a tárcsafékek igazán dinamikus utazást biztosítanak a gépszörny hátán.

 

További hasonló akciók itt: 

 

Tudnivalók:

  • Minden termék EU raktárból jön, tehát a VÁM-ot és az ÁFÁ-t is elfelejthetjük. A 2021. július 1-től bevezetésre kerülő új vámolási szabályok semmilyen mértékben nem érintik az EU raktárkából történő rendeléseket! Jelenleg átlagosan a megrendeléstől számított 3-7 munkanap elteltével számíthatunk a csomagok megérkezésére, a feltüntetett árban már a szállítás, illetve a biztosítás költsége is benne van!
  • További vámmentes szállítások: EU Priority Line, Banggood Express
  • Az összes akció limitált, gyorsan lejárhatnak vagy elfogyhatnak a kuponok! Ne lepődj meg, ha valami esetleg már nem érvényes.
  • Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Kastély Béla

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

NapiDroid