Hasznos újításokat kapott a Samsung Galaxy S10 széria a legújabb frissítéssel

0

A Samsung Galaxy S10, S10+ és S10e tulajok örülhetnek egy új frissítésnek, ami többek között különböző kamerával kapcsolatos funkciókat hoz az általuk birtokolt mobilra. Az adatcsomag Európa bizonyos országaiban már hozzáférhető, és az új lehetőségek mellett természetesen a szeptemberi biztonsági patchek is részét képezik.

A frissítésben helyet foglal a szelfikamera éjszakai módja, videózás közben pedig a Live Focus, vagyis az Élő Fókusz opciónak láthatjuk majd jó hasznát. A Link To Windows révén kapcsolatot építhetünk ki az otthoni PC és a mobil között, míg a DeX for PC-vel számítógéppé alakítható az okostelefon, de ehhez nem kell HDMI-s monitor, egy USB kábel és egy Windows laptop is bőven elegendő, így annak kijelzőjén jelenik meg a Samsung telefonja által generált desktop környezet.

Ha netán ismerősek ezek a funkciók, az nem a véletlen műve, mivel az új lehetőségek a Galaxy Note 10 családdal debütáltak. Ha feltelepül a frissítés, megkapod a kiterjesztett valóság matricákat is, ám azokat csupán szelfizés közben, videó módban használhatod. Klassz egyébként, hogy ezeket a jellemzően Galaxy Note 10 funkciókat már jóval az Android 10 frissítés előtt elérhetővé tették a Galaxy S10 széria számára.

A technikai részletek iránt érdeklődők számára eláruljuk, hogy a frissítéshez 1,2 GB szabad helyre lesz szükség a telefonon, és miután telepítésre került a szoftver, a készülék firmware verziója a G97XFXXU3ASIG lesz, ahol az első X jelöli a készüléket. Ha Samsung Galaxy S10e-d van, neked ott egy “0” lesz, a Galaxy S10 tulajdonosok majd egy “3”-ast láthatnak, míg a Galaxy S10+ telefonokon egy “5”-ös jelenik meg. A frissítés több szakaszban fog lezajlani, így előfordulhat, hogy még nem elérhető számodra az új szoftver, de vélhetően nemsokára hozzád is eljut majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid