Gyönyörű új színben jön a Redmi Note 7

0

Egy teljesen új színárnyalatot kap a kínai gyártó középkategóriás slágertelefonja, a Redmi Note 7. A márka Weibo-oldalán tették közzé az új változatot, és igazából nem lennénk meglepődve, ha népszerűvé válna a vállalat rajongói között.

Az új kiadás az ezüst (vagy fehér), amelynek jeges ragyogása garantáltan elűzi a vérfarkasokat és más éjjeli lényeket, feltéve, hogy nem tokban tároljuk majd a mobilt. Egyelőre nem tudni, mi lesz a hivatalos fantázianeve az új színnek, de egy ilyen szép gradiens változatot hívhatnak tundrafehérnek, sarki ezüstnek, vagy mondjuk gleccserszürkének is. Mivel egyre több fura vagy éppen megkapó elnevezést alkalmaznak a gyártók, szinte bármi lehet majd a végleges.

Ami a történetben érdekes az az, hogy a Weibo posztban azt írják, az egész Redmi Note 7 széria megkaphatja az új árnyalatot, szóval a Snapdragon 660 lapkával szerelt alap Redmi Note 7, illetve a Pro verzió is ezüstbe öltözhet a közeljövőben. Sajnos azonban első körben csak Kínában lesz kapható az új árnyalat, és arról egyelőre nincs infó, hogy máshol megjelenik-e. Nektek mennyire tetszik ez az új szín?

Egyébként van most egy remek Xiaomi kiárusítás, amelyben többek között a Redmi Note 7 is szerepel, három színben is le lehet csapni a mobilra nagyon jó áron. Kattints ide a részletekért.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid