Új Xiaomi csúcsmodell jön hamarosan

0

A Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun hivatalosan is bejelentette a Weibo közösségi portálon, hogy új csúcsmodellt mutatnak be 2015 januárjában.

Ez eddig nagyon jól hangzik, de az sajnos nem derült ki, hogy pontosan miről is van szó. A csúcsmodell többféle készüléket is takarhat: lehet okostelefon, tablet vagy akár notebook is. Pletyka pedig van bőven, mindhárom lehetőség szóba jöhet. Vegyük ezeket sorra!

xiaomi-mi5

Elég sokat hallhattunk már a következő Xiaomi csúcsmobilról, ami az elődjéhez képest egy kicsit méretesebb, talán 5.5 colos QHD kijelzővel érkezhet. A processzor szerepét valószínűleg a Snapdragon 810 tölti majd be, amihez 3 GB RAM-ra számítunk. A név talán Mi5 lesz, de nem biztos, hogy az Mi4 közvetlen utódjáról van szó, így más is szóba jöhet.

mipad-4

Xiaomi MiPad

Minden bizonnyal már a Xiaomi MiPad 2 is javában készül, ami az eddigi hírek alapján változatlanul egy 7.9 colos, 2048×1536 pixeles kijelzővel érkezik, a Tegra processzort azonban valószínűleg valamilyen Intel megoldásra cserélik majd.

xiaomi-notebook-leak

A legfrissebb pletykák szerint pedig egy notebook piacra dobása is szerepel a Xiaomi tervei között. Ez egy igaz erőmű lehet majd: Intel Haswell i7-4500u processzorról, 16 GB RAM-ról és 15 colos Full HD kijelzőről szólnak a hírek. Ja, és olcsó is lesz a készülék, átszámolva 120 ezer Ft.

Ezek tehát a lehetőségek, igazából mindhárom nagyon jól hangzik. Ráadásul az sem kizárt, hogy az említett készülékek közül akár többet is megismerhetünk majd a január elején megrendezésre kerülő CES-en.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid