Újabb Sony mobilok kapták meg az Android 7.0-t

0

Ha egy Sony Xperia X vagy X Compact mobilod van, akkor mindenképpen örömmel fogod olvasni ezt a bejegyzést. Persze csak ha szereted a naprakész rendszereket a telefonjaidon. A Sony ugyanis ezekre a készülékekre is kiadta az Android Nougat frissítést. 

A frissítés első hullámai már elindultak, és konkrétan a következő változatok részesülhetnek az idén bemutatott új Android verzió hasznos újításaiban: Xperia X (F5121), Xperia X Dual (F5122) és az Xperia X Compact (F5321).

xperia-x

Sajnos egyelőre nem minden országban érhető el a frissítés. Azok a Sony tulajdonosok örülhetnek, akik Ausztráliában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Oroszországban, Törökországban, Thaiföldön, vagy netán Vietnamban élnek. Mindez egyébként alig pár héttel azután történik, hogy a csúcskategóriás Sony Xperia XZ is megkapta a saját frissítését.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid