Videón demonstrálják, hogy bírja a strapát a filléres Ulefone Armor X3

0

Vélhetően egy kicsit téged is érdekel, ugyan mégis mit bír ki egy olyan strapabíró okostelefon, ami szinte fillérekért (kevesebb, mint 30 ezer forint) megvásárolható. Lehetne itt mindenféléket írni, de a legtöbben úgyis a szemeteknek hisztek. Tudja ezt nagyon jól az Ulefone is, amely egy belépőszintű strapatelefonnal, az Armor X3-mal igyekszik növelni rajongói bázisát. Épp ezért a gyártó munkatársai fogták a telefont, alaposan megkínozták, és az egészet videóra vették.

Lényegében ejtés próbáknak vetették alá a mobilt, ami sokszor pottyan több, mint egy méter magasról kőre és más hasonlóan kemény felületekre. Lépcsőkön bukfencezik le, és tényleg hatalmas nagyokat koppan, ám úgy látszik, azt a MIL-STD-810 katonai minősítést nem osztják csak úgy, és az Ulefone Armor X3 is okkal érdemelte ki. A telefon túlél, és hibátlanul működik tovább.

Az Ulefone Armor X3 IP68, IP69K és MIL-STD-810 szabványnak megfelelően állja a vizet, port valamint a fizikai sokkot, ám a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok sem árthatnak neki. A fenti videón megnézheted, mennyire gondolta komolyan a gyártó a mobil ellenállóvá formálását, ezen a linken pedig megismerheted a készüléket, sőt, ha gondolod, vehetsz is egyet.

Forrás: Ulefone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid