Vízálló lett az új (Xiaomi) Redmi Note 7?!

0

A Xiaomi nemrég bemutatta a különvált Redmi márka első telefonját, a Redmi Note 7-et, ami szinte egy hibátlan készülék lett. Erős hardver, 48 MP-es kamera, szép kijelző és méretes aksi jellemzi, az ára pedig rettentően kedvező, és ha ez még nem lenne elég, a mobil vízállóságáról is gondoskodott a vállalat.

Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy a Redmi Note 7 nem kapott semmilyen IP tanúsítványt hivatalosan, a Xiaomi vezetője azonban megosztott pár fotót a szétszedett mobilról, és ezeken remekül látszik, hogy alaposan leszigetelték a gyenge pontokat. Többek között a SIM-tálca, az USB-C port, a 3.5 mm-es jack, a gombok, a hangszóró, és még a hátlapi kamera is kapott védelmet, tehát bizonyos mértékig mindenképpen állja a vizet a készülék.

Szándékosan azért nem érdemes víz alá meríteni, de egy kis eső vagy ráfröccsenő folyadék nem fog kárt tenni benne, és még akár egy véletlen vízbe ejtést is kibírhat a mobil. Ez hatalmas pozitívum, hiszen az ilyen olcsó középkategóriás készülékeknél igen ritka a vízállóság (kivéve persze a féltégla méretű strapamobilokat, de azok egy teljesen más célközönségnek készülnek).

Ha bővebben olvasnál a Redmi Note 7-ről, akkor itt találod a bemutató cikkünket.

Forrás: Weibo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid