2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P11

Huawei P11 cikkek

Képeken a tripla kamerás Huawei P20

Már eddig is lehetett sejteni, hogy a tripla hátlapi kamera lesz az új Huawei P20 egyik legnagyobb újítása, most pedig érkezett néhány kép, amelyek megerősítik ezt. Az alábbi renderek tokgyártóktól szivárogtak ki, és mindegyiken remekül látszik a három kamerából álló hátlapi megoldás. Korábban szó esett egyébként 40 MP-es felbontásról és 5x-ös hibrid zoomról, és ha mindez igaz, akkor egy igen ... Tovább »

Mégis Huawei P11 néven jöhet a tripla kamerás zászlóshajó

Közel egy évvel ezelőtt a Huawei az MWC kiállítás keretein belül mutatta be a P10 nevű okostelefont, ami a vállalat akkori zászlóshajója volt. Iparági források most azt nyilatkozták, hogy a kínai vállalat később fogja leleplezni a következő nagy dobásukat, ami mint kiderült, mégiscsak P11 néven kerül majd a polcokra. Tehát a rangos barcelonai esemény helyett egy külön erre az alkalomra ... Tovább »

Három új P-szériás Huawei mobil jön hamarosan

Kiszivárgott egy ütemterv, amely állítólag egyenesen a Huawei-től származik, és ebből kiderül pár fontos részlet a gyártó 2018-as terveiről. Az alábbi ábrán jól látszik, hogy a második üzleti negyedévben (ami január, február és március hónapokat jelenti) három új P-szériás Huawei mobil jön. Ezek a “P”, a “P Plus” és a “P Lite” jelölések alatt futnak, de a végleges nevük még ... Tovább »

2018 első negyedévében jöhet a Huawei P11

Korábban a Huawei egyik fejese azt nyilatkozta, hogy a következő zászlóshajójuk – valószínűleg a P11 – várhatóan az MWC expón válik hivatalossá. Úgy látszik, a bennfentes egyáltalán nem tévedett, ugyanis a vállalat további vezéregyéniségei egy németországi rendezvényen megerősítették, hogy a csúcstelefon 2018 első negyedévében bemutatásra kerül.  Annyi mindent pletykálnak a Huawei P11-ről, hogy talán ennek a cikknek a terjedelmi korlátai ... Tovább »

iPhone X-szerű kivágással jöhet a következő Huawei csúcsmobil

Érdekes részletek derültek ki a Huawei terveiről, amelyek szerint egy szigetszerű kivágást kaphat a gyártó egyik új csúcsmodelljének kijelzője. Mindez nem csak kósza pletyka, elég valósnak tűnik az alapja, ugyanis az XDA Developers fórum egyik fejlesztője talált árulkodó jeleket a Huawei hivatalos szoftverében. A rendszer boncolgatása során olyan rejtett megoldások kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy a vállalat egy már ... Tovább »

Három hátlapi kamerával jöhet a Huawei P11

A Huawei-nek nagyon bejöttek a duál kamerás mobilok, és lehetséges, hogy jövőre teljesen új szintre emelik a több szenzoros megoldást. Friss hírek szerint a következő P-szériás csúcsmodell – ami a P11 vagy P20 nevet kaphatja – nem egy, nem is kettő, hanem már 3 hátlapi kamerával jön. Ezzel a kiszereléssel állítólag 40 MP-es fotókat lehet majd készíteni, és lehetségessé válik ... Tovább »

Bréking: ilyen lehet a Huawei P11

Csak nemrég leplezték le a Mate 10 modelleket, de a Huawei természetesen már javában dolgozik a következő csúcsmobilján, ami a P11 lesz. Erről, vagyis pontosabban valószínűleg a Plus változatról most kiszivárgott néhány korai kép, amikből elég sok fontos részlet kiderül. Az alábbi fotókon állítólag a Huawei P11 (Plus) prototípusa látható, persze érthető okokból nincs rajta a gyártó logója. A képek ... Tovább »

Látványos Huawei P11 koncepció

Bár a Huawei P11-ről még semmilyen hivatalos információ nincs, azért van már néhány érdekes pletyka, amelyek alapján egy igen komoly telefonnal készül a gyártó. Most mutatunk egy gyönyörű koncepciót az új csúcsmodell kinézetéről. A Huawei P11 szinte biztosan nagyon vékony kávákkal jön a mai trendeknek megfelelően, és a hátlapi duál kamera sem kétséges. A meghajtásól a Kirin 970 gondoskodik majd, ... Tovább »

A Huawei P20 válthatja a P10-et

Az egyáltalán nem meglepetés, hogy a Huawei folytatni szeretné az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő P-sorozatot, a következő modell esetéban azonban kicsit változhat a névadás. A legfrissebb hírek szerint a P10-et nem a P11, hanem a P20 követi majd. Mindezt onnan tudjuk, hogy a kínai gyártó nemrég levédette a “Huawei P20” elnevezést, ami azért elég egyértelműen jelzi a vállalat szándékait. Ezután ... Tovább »