2017. december 17.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P11

Huawei P11 cikkek

iPhone X-szerű kivágással jöhet a következő Huawei csúcsmobil

Érdekes részletek derültek ki a Huawei terveiről, amelyek szerint egy szigetszerű kivágást kaphat a gyártó egyik új csúcsmodelljének kijelzője. Mindez nem csak kósza pletyka, elég valósnak tűnik az alapja, ugyanis az XDA Developers fórum egyik fejlesztője talált árulkodó jeleket a Huawei hivatalos szoftverében. A rendszer boncolgatása során olyan rejtett megoldások kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy a vállalat egy már ... Tovább »

Három hátlapi kamerával jöhet a Huawei P11

A Huawei-nek nagyon bejöttek a duál kamerás mobilok, és lehetséges, hogy jövőre teljesen új szintre emelik a több szenzoros megoldást. Friss hírek szerint a következő P-szériás csúcsmodell – ami a P11 vagy P20 nevet kaphatja – nem egy, nem is kettő, hanem már 3 hátlapi kamerával jön. Ezzel a kiszereléssel állítólag 40 MP-es fotókat lehet majd készíteni, és lehetségessé válik ... Tovább »

Bréking: ilyen lehet a Huawei P11

Csak nemrég leplezték le a Mate 10 modelleket, de a Huawei természetesen már javában dolgozik a következő csúcsmobilján, ami a P11 lesz. Erről, vagyis pontosabban valószínűleg a Plus változatról most kiszivárgott néhány korai kép, amikből elég sok fontos részlet kiderül. Az alábbi fotókon állítólag a Huawei P11 (Plus) prototípusa látható, persze érthető okokból nincs rajta a gyártó logója. A képek ... Tovább »

Látványos Huawei P11 koncepció

Bár a Huawei P11-ről még semmilyen hivatalos információ nincs, azért van már néhány érdekes pletyka, amelyek alapján egy igen komoly telefonnal készül a gyártó. Most mutatunk egy gyönyörű koncepciót az új csúcsmodell kinézetéről. A Huawei P11 szinte biztosan nagyon vékony kávákkal jön a mai trendeknek megfelelően, és a hátlapi duál kamera sem kétséges. A meghajtásól a Kirin 970 gondoskodik majd, ... Tovább »

A Huawei P20 válthatja a P10-et

Az egyáltalán nem meglepetés, hogy a Huawei folytatni szeretné az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő P-sorozatot, a következő modell esetéban azonban kicsit változhat a névadás. A legfrissebb hírek szerint a P10-et nem a P11, hanem a P20 követi majd. Mindezt onnan tudjuk, hogy a kínai gyártó nemrég levédette a “Huawei P20” elnevezést, ami azért elég egyértelműen jelzi a vállalat szándékait. Ezután ... Tovább »