2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo S9

Leagoo S9 cikkek

Ilyen lett a Leagoo S9 végleges dizájnja

A Leagoo S9-ről már többször beszámoltunk, egy érdekes iPhone X hasonmásról van szó, és most kiderült, hogy milyen lesz a készülék végleges kinézete. Twitteren osztottak meg egy sajtóképet a mobilról, és a gyártó is megerősítette, hogy valóban ilyen lesz az újdonság. Final Design of LEAGOO upcoming smartphone – S9. Rear fingerprint scanner. Design like iPhone X. What do you think? ... Tovább »

Brutál specifikációkkal jöhet a Leagoo S9 Pro

Kiszivárgott néhány érdekes információ a Leagoo legütősebb 2018-as csúcsmobiljáról, az S9 Pro nevű készülékről, ami a nevével ellentétben nem egy Samsung, hanem egy iPhone X klón lesz. A Leagoo S9-ről már mi is beszámoltunk korábban, most pedig az erősebb Pro variánsról érkeztek hírek. A mobil egy hatalmas, 6.21 colos Samsung Super AMOLED kijelzőt kaphat, amelynél fellelhető a már ismerős fenti ... Tovább »

S9 néven jön az új kínai iPhone X klón

Láthattunk már néhány kínai iPhone X hasonmást, a Leagoo új telefonja azonban egy erős, felsőkategóriás ajánlat lesz, és ehhez mérten igen kedvező árcédulát kap. Érdekes módon a telefon a Leagoo S9 nevet kapta, ami alapján inkább egy Samsung klónt várnánk, a gyártó készüléke azonban az iPhone X-re hasonlít, mégpedig igen nagy mértékben. Az előlapon állítólag egy AMOLED panel lesz, és ... Tovább »