2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 cikkek

Még biztonságosabbak lesznek a Samsung Galaxy mobilok

A BlackBerry az elmúlt években nem igazán találta a helyét az okostelefonok piacán, olyannyira, hogy a cég majdnem teljesen el is tűnt. Azonban egy ideje a Samsunggal együtt dolgoznak a Galaxy telefonok biztonságának javításán, ugyanis a kanadai vállalat nagyon jól ért a telefonok biztonsági rendszerének fejlesztéséhez. Mai napig sok politikus és vezető BlackBerry készüléket használ, ugyanis annyira jó az eszközök ... Tovább »

Elindult a Samsung Galaxy Tab S2 modellek Nougat frissítése

A Samsung mobilok folyamatos frissülését szemmel követhettük, de a táblagépek tulajdonosai is örülhetnek az Android 7.0 Nougat rendszernek. Elsősorban a felsőkategóriás masinákat birtoklók arcára ülhet ki mosoly, ugyanis a Galaxy Tab S2 variánsokra jut el első körben az adatcsomag.  Ha esetleg nem lenne tiszta, akkor eláruljuk, hogy a 2015-ben bemutatott Tab S2 modellekről van szó, vagyis a 8.0 hüvelykes, és ... Tovább »

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 – bivalyerős hardverrel és ultravékony házzal kecsegtet

A hivatalosan még be nem jelentett Samsung Galaxy Tab S2 8.0 felkerült a kínai telekommunikációs hivatal weboldalára. A tavalyi Tab S 8.4 utóda az SM-T715 modellszámot kapta.  Ha a TENAA honlapjára felkerül valami, az már nem a szóbeszéd kategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy közel pontos képünk van az adott termékről, ami hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül. A Tab S2 8.0, mint ... Tovább »

Júniusban érkeznek a Samsung Galaxy Tab S2 modellek

A Samsung gőzerővel dolgozik prémium táblagép sorozatának, a Galaxy Tab S-nek a következő generációján. Ipari források szerint a készülékek júniusban kerülhetnek bemutatásra. Kétféle méretben érkezik majd a Galaxy Tab S2, a kisebbik modell 8, míg a nagyobb 9.7 hüvelykes kijelzőt fog kapni, és állítólag mindkét készülék rekordvékonyságú és pehelykönnyű lesz. A gyártó Wi-Fi Only és LTE képes modellekkel is készül, ... Tovább »

Ilyenek lesznek a Samsung iPad-verő táblagépei

Galaxy Tab S 8.4_inch_Dazzling White_12

Szép lassan lehull minden lepel a dél-koreai gyártó készülendő, prémium kategóriás táblagépeiről. A kijelzőméretet és képarányt már eddig is tudtuk, most viszont még részletesebben belemegyünk a specifikációkba, hála néhány szószátyár bennfentesnek, akik felfedték a Galaxy Tab S második generációjának titkait. Elöljáróban annyit máris elárulhatok, hogy az új készülékek félre nem érthető módon az Apple iPad-jeinek szeretnének konkurenciát állítani. A kisebbik ... Tovább »

A Samsung Galaxy Tab S2 vékonyabb lesz, mint az iPad Air 2

A Sammobile értesülései szerint a Samsung prémium táblagépeinek következő generációja az iPadek nyílt kihívója lesz, többek között karcsúságban is. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a dél-koreai vállalat gőzerővel dolgozik a felsőkategóriás tabletek folytatásán, de most újabb információmorzsák kerültek napfényre a Galaxy Tab S széria jövendőbeli tagjairól.  Az Apple iPad Air 2-je a világ legvékonyabb tabletjeinek egyike – mindössze ... Tovább »