A Samsung kiküldte a meghívókat a Galaxy Note 4 bemutatójára!

2

Végre megvan a következő UNPACKED esemény pontos dátuma, ahol a főszerep minden bizonnyal a Samsung Galaxy Note 4-é lesz majd.

Találgatásokban nincs hiány, hiszen mi is már közel 20 cikket tettünk közzé a Note 4-ről. Az eddigi hírek alapján valószínűsíthető a változatlan 5.7 colos méret, és szinte biztos a QHD felbontású Super AMOLED panel.

Processzor terén sem fog minket nagy meglepetés érni, mivel szinte biztos, hogy lesz Snapdragon 805-tel szerelt változat, és olyan is, amit a Samsung saját 8 magos Exynos 5 Octa processzora hajt.

Vannak persze olyan feltételezések is, amik valóságtartalma erősen kérdéses. Ilyen például az UV szenzor, a retina szkenner, vagy a hajlított kijelző.

Samsung-Galaxy-Note-4-ivo-maric-2

Ez is csak egy koncepció, bár a jobbak közül való

Elég sok mindent tudunk/feltételezünk tehát az új csúcsmodelltől, de van valami, amit eddig teljes homály fed. Ez nem más, mint a Samsung Galaxy Note 4 dizájnja. Sejthető persze a prémium kialakítás, ami valószínűleg egy fém keretet jelent majd, mint a Galaxy Alpha esetében, de ez még elég kevés információ. A teljes formavilág valószínűleg csak nem sokkal a bemutató előtt lepleződik majd le.

galaxy-note-4-unpacked

És akkor el is érkeztünk a bemutatóhoz, amire a Samsung már ki is küldte a meghívókat. Az esemény Berlinben lesz, a pontos dátum pedig szeptember 3. Érdekesség, hogy nem este tartják a rendezvényt, hanem kora délután kezdődik 14:00 órától. Valószínűleg lesz élő közvetítés, amit a NapiDroid-on is követhettek majd!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid