Mégsem lesz Samsung Galaxy S23 FE?

0

A Samsung Galaxy S23 FE körüli értesülések egyre zavarosabbak, az egyik szivárogtató szerint lesz ilyen okostelefon, mások újfent tagadják a létezését. A tény: tavaly január óra nem kaptunk Fan Edition kiadású mobilt, pletykákat persze hallottunk először egy Galaxy S22, majd újabban egy Galaxy S23 variánsról. A legújabb értesülések szerint nem érdemes várni az okostelefont, a Samsung nem tervezi a folytatást.

Roland Quandt egy általában megbízható információkat publikáló bennfentes, jóslatai a legtöbbször bejönnek. Ő most igencsak rossz hírekkel szolgál azok számára, akik várják a kérdéses okostelefon érkezését. Állítása szerint idén nem lesz semmilyen Samsung Galaxy S23 FE.

Azt nem lehet tudni, hogy a Samsungnak milyen tervei vannak a jövőre nézve, illetve az egymásnak ellentmondó értesülések miatt nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy Quandt kijelentése helytálló. Magyarul egyelőre őrizzük meg a fenntartásainkat.

A szivárogtató nem ment bele a részletekbe, de okkal feltételezhető, hogy ha létezne és érkezne a Samsung Galaxy S23 FE, akkor neki biztosan lenne róla valamilyen információja. A fickó elvégre egy folyamatos és általában hiteles forrása az előzetes híreknek, legyen szó bármilyen márkájú okostelefonról.

A Samsung igazából sosem tudott igazán mit kezdeni a FE modellekkel. Ezek ugyebár zászlóshajó-gyilkos okostelefonok voltak, de most nagyon úgy tűnik, a dél-koreai cég inkább csak szimplán egy zászlóshajót szeretne helyettük kínálni, hasonló árazás mellett, esetleg egy felsőbb kategóriában futó Galaxy A mobilnak adná át a stafétát.

Mivel semmi konkrétat nem hallani az okostelefonról, két dolgot feltételezhetünk: vagy nem mostanában jelenik meg – ezt állítják az eltérő források – vagy tényleg végleg kaszát kapott a Fan Edition széria. Kénytelenek leszünk kivárni egy hivatalos bejelentést az üggyel kapcsolatban, amire talán majd csak jó soká kerül sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid