Snapdragon 650-nel jöhet a Sony Xperia Z6 Lite

0

Még nem nagyon lephette be a por a Sony Xperia Z5 család tagjait a polcokon, mégis a pletykák kereszttüzében már az új generáció áll. Több lehetséges Xperia Z6 mobilról esett már szó, nemrég azonban egy kínai forrás egy újabb, Z6 Lite elnevezésű variánsról rántotta le a leplet.

Ahogyan azt említettem az elején, nem is olyan régen érkezett az értesülés, miszerint a Z6 család több kijelzőméretű telefonnal fog majd debütálni. Egészen pontosan öt készülékről van szó: 4 colos Xperia Z6 Mini, 4.6 colos Xperia Z6 Compact, 5.2 colos Z6 alapmodell, 5.8 colos Xperia Z6 Plus, és a tekintélyt parancsoló 6.4 colos Xperia Z6 Ultra alkotná a csapatot. Amennyiben igazak a hírek, a japán vállalatnak az a célja, hogy mindenféle ízlésű embernek a kezébe tudjon nyomni egy csúcstelefont, ráadásul a fenti öt modellt még egy készülékkel megfejelhetik.

A kínai Mobile-dad értesülései szerint a fém hátlappal ellátott Xperia Z6 Lite-nak 5 colos megjelenítője lesz, ami az Xperia Z6 Compact és az Xperia Z6 közé helyezi el méretben. Az oldal állítása szerint az okostelefon lelke egy hatmagos Qualcomm Snapdragon 650-es lapka lesz, amit korábban mindenki csak 618-ként emlegetett. A kínai forrás szerint a telefon ára 385 dollár körül fog alakulni, megjelenése pedig 2016 májusában várható. Azt sajnos nem tudni, ezt a mobilt hova, milyen piacokra szánná a japán tech gigász, de az értesülés hitelességét sem lehet teljes mértékben megerősíteni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid