Valódinak tűnő képeken a Huawei P50 Pro kamerái

0

Láttunk már korábban nem hivatalos renderelt képeket, sőt, fotókat is a Huawei P50 sorozat tagjairól, most azonban jó eséllyel valódi sajtóképek kerültek napvilágra egy ismert szivárogtató jóvoltából, amelyek már a végleges dizájnt mutatják.

A képeken látható Huawei P50 telefon – ami nagy valószínűséggel a Pro vagy a Pro+ kiadás – kamerarendszerének dizájnja megfelel a korábbi híreknek, a szenzorok két körben kerültek elhelyezésre.

A felirat szerint a képrögzítő egységek fókusztávolsága 13 és 90 mm között változik, előbbi az ultraszéles látószöget jelenti, utóbbi pedig a maximális optikai zoomot a telefotó kamera esetében.

Korábbi értesülések szerint a Huawei P50 az elsődleges kamera mellett egy ultraszéles látószögű, valamint egy telefotó érzékelőt is hadrendbe állít majd a hátoldalán. A Pro modell esetében a telefotó modult egy 5x periszkópos kamera válthatja, a Pro+ pedig állítólag megtartja mind a normál telefotó, mind a periszkópos egységet.

Arról már mi is többször írtunk, hogy ezek a készülékek lehetnek az elsők, amelyek már gyárilag a kínai vállalat saját operációs rendszerét, a Harmony OS-t futtatják. Sajnos arról még nincs hír, hogy egészen pontosan mikor mutatják be a mobilokat, de nagy valószínűséggel leghamarabb júniusban lesz a leleplezés. Tavaly már márciusban megérkeztek a P40 modellek, de a Huaweinek az idén igen komoly kihívásokkal kell szembenéznie.

Egyfelől ott vannak a járvány gazdasági hatásai és a globális chiphiány, másfelől az amerikai kormányzat jelenleg is tartó tiltóhadjárata, amelyek közösen nehezítik a kínai gyártó alkatrész beszerzését és egyéb gyártási tevékenységeit. Bár az egyre sokasodó szivárogtatások arra engednek következtetni, hogy a Huawei P50 széria debütálására hamarosan sor kerül, az sem volna meglepő, ha a kínai vállalat még egy kicsit várna a prémium készülékei bemutatásával.

Forrás: Teme via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid