Végre kiderült, mikor jöhetnek a Huawei P50 mobilok

0

A Huawei P50 modelleknek már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie, de az amerikai tiltások miatt elég nehéz helyzetbe került a gyártó, és még most sem tudni semmi biztosat az új zászlóshajók piacra kerüléséről. Nemrég azonban felbukkant a bemutató állítólagos dátuma a kínai közösségi médiában, így talán hamarosan vége a várakozásnak.

Június elején már bejelentette a Huawei, hogy jön a P50 széria, azonban egy hivatalos előzetes képen kívül semmi konkrétumot nem árultak el. Egy friss Weibo-poszt viszont most arra utal, hogy a rendes bemutatót július 29-én, vagyis egy bő hónap múlva tartják.

Amennyiben valós a dátum, ezen a napon fognak kiderülni a pontos hardveres jellemzők, illetve a piacra kerülés részletei. Mondjuk nem kizárt, hogy első körben csak Kínában jelennek meg a P50 modellek, de azért bízunk benne, hogy lesz rendes Európai forgalmazás is.

A várakozások szerint három készülékből áll majd a széria, az alap P50 mellett számítunk egy P50 Pro és egy P50 Pro+ változatra is. Az utóbbi kettő elég durva zoomra lehet majd képes a periszkópos kamera révén, nemrég kiszivárgott pár állítólagos tesztfotó. Persze a fő szenzor sem lesz gyenge, egy vadonatúj, nagyméretű, 1/1,18 colos érzékelő kerülhet mindhárom telefonba.

Érdekesség, és egyben szomorú hír, hogy a P50 mobilok csúszása miatt valószínűleg kaszálja a Huawei a Mate 50 szériát, vagyis idén nem bővül az ikonikus Mate sorozat, legalábbis csúcsmodellel szinte biztosan nem.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid